Finn fire feil

Slik fant Jan Einar Jørgensen sin BMW. Frekke tyver har tatt fire splitter nye dekk og felger, og latt bilen ligge delvis med understellet på bakken.

Slik fant Jan Einar Jørgensen sin BMW. Frekke tyver har tatt fire splitter nye dekk og felger, og latt bilen ligge delvis med understellet på bakken. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hjulløs etter frekt tyveriraid.

DEL

– Forferdelig ergerlig, sier Jan Einar Jørgensen (17) til Nordlys sin nettutgave.

Han står ved sin BMW 520 i Tromsdalen. En drøm av en ungdomsbil. Litt rust her og der, men i god stand og inntil nylig med flotte lettmetallfelger og nye sommerdekk. Men mandag fant han bilen uten hjul.

– PROSJEKT

Jørgensen kjøpte bilen i november. Siden har han spinket og spart til deler, og skrudd i ledige stunder. Han går på mekanikerlinjen og fikk testet ut kunnskapen i praksis på egen bil.

– Det var liksom prosjektet mitt, sier Jørgensen,som får lappen i oktober.

Da skulle bilen være klar.

– Nå har det blitt et større prosjekt.

Han har hatt hyppig tilsyn med bilen, som sto parkert ved bygget til gamle Bussring ovenfor Pyramiden i Tromsdalen. Derfor har han en anelse om hvem som står bak.

– Jeg har sett en bil stå parkert her, som har forsvunnet fort når jeg har kommet. Det virket som den spanet ut bilen. Så jeg har gjort mine tanker. Tyven(e) er åpenbart bilkyndige. Foruten hjultyveriet, er også panseret brutt opp, og en liten del plukket ut.

– Sensor for kamakslingen, forklarer Jørgensen.

– De trengte den vel.

Artikkeltags