Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho og Spurs slår tilbake

Artikkelen er over 1 år gammel

Det kan bli ubehagelig jevnt for Jose Mourinho og Spurs i dag.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Mourinho og Spurs slår tilbake

Oddstips Premier League: City er best i byen

Oddstips Premier League: Liverpool viser hvem som bestemmer

Lørdagskupongen: Bonuspotten på ca 4 mill kr skal ut på lørdagskupongen

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er ingen tvil om at høydepunktet på lørdagens langoddsprogram er byderbyet mellom Manchester City og Manchester United. Men det spilles også fire andre kamper i Premier League, hvor Jose Mourinhos Tottenham møter Burnley og ligaleder Liverpool er i aksjon borte mot Bournemouth. Ellers er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Det spilles også interessante kamper i 1. Bundesliga, i Serie A og La Liga. I tillegg er det masse herlig verdenscup i langrenn fra Lillehammer.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Tottenham - Burnley (Pause/fulltid dobbel) U/H - 4,00 (spillestopp kl. 1555)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tottenham gikk på sitt første nederlag under Jose Mourinho i midtuken, da den portugisiske manageren ble utmanøvrert av mannen som erstattet ham i Manchester United, Ole Gunnar Solskjær. Spurs tapte 1-2 mot United på Old Trafford, men tapet kunne vært større om vertene hadde hatt større utteling på sjansene sine.

Spurs er på plass i sin egen hule lørdag, og Mourinho vil være ivrig på å slå tilbake med en seier mot Burnley. Men the Clarets er ingen pushover, selv om de har gått på et par smeller i de siste kampene. De tapte 1-4 mot Manchester City på Turf Moor tirsdag, og de tapte 0-1 hjemme mot Crystal Palace forrige helg. Nå har de tapt fire av de siste seks Premier League-kampene Seirene har kommet mot bunnlagene Watford og West Ham.

Lag kode Kopier kode

Mourinho mangler fortsatt kvartetten Hugo Lloris, Michel Vorm, Erik Lamela og Ben Davies. Portugiseren vil antakeligvis gjøre et par endringer på laget som startet mot Manchester United. Tanguy Ndombele, Eric Dier og Giovani Lo Celso kan alle få sjansen fra start.

Kjøp julegaven nå! Sjekk alle tilbudene på Tottenham-draktene her!

Sean Dyche håper å få Johann Gudmundsson, Charlie Taylor og Ashley Westwood spilleklar til kampen mot Tottenham. Dyche vil trolig kun gjøre en endring i startelleveren fra tapet mot City, Ashley Barnes kommer inn for Aaron Lennon. Det blir interessant å se om Chris Wood og Ashley Barnes får det til å funke sammen offensivt hos the Clarets, i så fal kan de skape problemer for Toby Alderweireld og Davinson Sanchez som ikke har overbevist sammen i midtforsvaret til Spurs.

Tottenham har sluppet inn to mål i alle de fire første kampene med Jose Mourinho som manager. Spurs har kun klart å tette igjen bakover i to av de 13 siste kampene, begge gangene mot Røde Stjerne i Champions League. Burnley, som kun har gått målløse av banen i to av de siste elleve Premier League-kampene, kan gjøre livet surt for Spurs hjemme i Nord-London. De har scoret i fire av de fem siste bortekampene mot Tottenham, men de har tapt syv av de åtte siste kampene mot Tottenham i London.

Spurs er ubeseiret i de fem siste kampene på Tottenham Hotspur Stadium.. Burnley får det ikke lett her. Siden vertene har problemer med å forsvare seg, så forventer jeg en jevnspilt kamp. I de fire siste kampene mellom Spurs og Burnley i Nord-London har det stått uavgjort til pause, men Tottenham har vunnet tre av dem.

Med tanke på at fire av Burnley's syv bortekamper har stått uavgjort til pause, og Tottenham har spilt uavgjort til pause i tre av de fem siste kampene sine, mener vi det er sannsynig at det står uavgjort til pause og Spurs vinner til slutt. U/H-spillet gir fine 4,00 i odds. Spillestopp er kl. 1555.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken