Gå til sidens hovedinnhold

Høstens friske Windows-apper

Artikkelen er over 9 år gammel

Disse appene for Windows Phone bør du sjekke ut.

[AMOBIL.NO]Windows Phone-plattformen er naturligvis ikke i nærheten av Android eller iOS når det gjelder antall apper, men kvantitet er ikke det samme som kvalitet. Flere av de kjente Windows-appene er fullt på høyde med versjonene du finner i App Store eller Google Play. Vi har kikket på hvilke nye Windows-apper som har dukket opp de siste par månedene, og vurdert om noen av dem fortjener en plass på listen over de essensielle Windows Phone-appene.

De appene som ikke har fått stjerner på logoen av oss kan imidlertid fortsatt være av interesse, men vi har ikke vurdert disse som generelle nok, og ei heller så spesielle at de utmerker seg.

627.AM

Denne appen gir deg værmelding, alarmer og en enkel huskeliste i én og samme app. Grensesnittet er ganske lekkert, og appen fungerer bra.

Start dagen forberedt med 627.AM (10 kroner/gratisversjon med reklame)

Message_Encoder

Hemmelige beskjeder er ikke forbeholdt spioner, og derfor kan også du få bruk for en app som Message_Encoder. Den krypterer enkelt og greit meldingen din, og så må mottaker dekode beskjeden via den samme appen på sin telefon for å få vite hva det står.

Send noe hemmelig med Message_Encoder (gratis)

icTeam Handball

Med denne appen kan du som håndballtrener ta tiden og telle mål på en veldig enkel måte. Utvgiver har tilsvarende enkle apper for annen idrett.

Hold styr på stillingen med icTeam Handball (gratis)

MetroSpec ZX Spectrum Emulator

Den rimelige PC-en Sinclair ZX Spectrum kom på markedet i 1982. Denne appen er en såkalt emulator, altså et program som skal etterligne ZX Spectrum-opplevelsen på mobilen. Flere enkle spill medfølger, og andre kan føres over via Skydrive eller web. Dette er kun for meget spesielt interesserte...

Trenger du nerde-påfyll, kjøp MetroSpec (7 kroner)

MonsterUpAdventures

Doodle Jump-kopien MonsterUp har kommet i ny, "Adventures"-utgave. Det spesielle her er at du ikke lenger hopper evig, men i stedet når en mållinje etter hvert. Du må også beseire "bosser" på vei til toppen. Pen grafikk.

Hopp til topps med MonsterUpAdventures (14 kroner/gratis prøveversjon)

Glamour

Hva? Justin har fått seg ny jakke, sier du? Med appen Glamour får du siste sladder om kjendisene smørt utover mobilskjermen din med et tastetrykk. Glamour er opprinnelig et amerikansk kvinneblad med fokus på mote og kjendiser som startet i 1939.

Se bilder av høstens mote med Glamour (gratis)

Disse appene er ikke nye, men vi hadde ikke fått dem med oss forrige gang:

IM+

Denne appen samler de mest kjente chatte-tjenestene, som Windows Live, Facebook Chat, Google Talk, ICQ og Skype, på ett og samme sted. Gruppe-chat støttes av blant annet ICQ og Skype, og du kan bruke flere kontoer via IM+.

Prat i vei med IM+ (gratis)

Timelapse PRO

Liker du å lage animasjonsfilmer av mobilbildene dine? Da er i så fall Timelapse PRO appen for deg hvis du bruker en Windows-mobil. Ta for eksempel 500 bilder av solnedgangen og sett det sammen til en kort animasjonssnutt.

Lag egne bildevideoer med Timelapse PRO (7 kroner/gratis prøveversjon)

Øvrige: EminemLyrics, Smart Compass, Lists for Writers, SoccerGuide, Base CRM (salg), SplashID (passordbeskyttelse).

Apper med tre stjerner får plass på listen.

Sjekk hele listen:
Dettte er de essensielle Windows-appene

(Kilde: Windows Marketplace, The Guardian, Gizmodo, APCmag)