Gå til sidens hovedinnhold

Ingen iPhone 5

Artikkelen er over 10 år gammel

Dette lanserte Apple.

70 nye land får iPhone 4S innen utgangen av 2012.

28. oktober blir den tilgjengelig i 22 nye land, og Norge bør være blant disse, ifølge Amobil.no.

iPhone 4S kan forhåndsbestilles 7 oktober, i salg 14. oktober. Men bare i USA, Canada, Australia, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan...

Nå har det nettopp rullet en video på scenen, og denne viste i hovedsak hvordan alle kamerafunksjonene fungerer.

Siri kan også lese opp tekstmeldinger for deg, samt søke opp det du lurer på i Wikipedia hvis du spør.

Nå er de over på den nye funksjonen Siri, som lar deg snakke til telefonen. På scenen får iPhone 4S en rekke spørsmål, som "hvordan er været i dag?" og "hvor finner jeg greske restauranter i Palo Alto"? Mobilen svarer pliktoppfyllende.

Den får støtte for både GSM og CDMA, noe som betyr at den både kan brukes her i Norge og på ferie i USA. 4G-støtte får den imidlertid ikke.

Som forventet får iPhone 4S et 8-megapikselkamera. Dette har blitt forbedret på en rekke områder: Det er raskere, har bedre fargegjengivelse, 73% mer lys per piksel, samt andre finesser. Du skal kunne ta bilder med et halvt sekunds mellomrom.

8 timers taletid via 3G, 14 timer via 2G. Du kan surfe i seks timer før batteriet på iPhone 4S går tomt. Det virker greit jo greit nok?

Infinity Blade 2 vil bare fungere på iPhone 4S, og blir tilgjengelig fra 1. desember.

Den ligner veldig på iPhone 4, men på innsiden har den fått store oppgraderinger. A5-chip, tokjerneprosessor, sju ganger raskere grafikk. Skal være utmerket til spill, og derfor lanseres også spillet Infinity Blade 2.