Gå til sidens hovedinnhold

Sæles datter driver sjekkested på nettet

Artikkelen er over 16 år gammel

Trude Sæle (32) skaper seg nå en egen karriere ved å lære folk å flørte på internett. Trudes database er åpen også for homofile.

Det er rosa og pirrende, det er web-kamera og det er internett. Det kan høres ut som lugubre kombinasjoner i en lyssky verden, men det er snakk om det nyeste prosjektet til Trude Sæle (32), datteren til det ikke ukjente paret Finn Jarle Sæle og Anita Apelthun Sæle.

TRYGGERE

Etter at Trude i fjor ga ut boken «Dating på norsk», en bok hun ga ut sammen med Thea Haavet, er hun nå blitt redaktør for en egen nettside for single mennesker som vil lære å flørte via tastaturet. Trude har utdannelse og erfaring innenfor

kommunikasjon, journalistikk og coaching, Hun kaller seg «kjærlighetscoach».

Nettstedet nettdaten.no er det nyeste innen området nettsjekking. Ved hjelp av webkameraer kan man i tillegg se de personene man ønsker å bli kjent med.

– Vi håper at dette kan gjøre flørtingen tryggere ved at folk ikke kan gi seg ut for å være noen andre enn de er, sier Trude.

Hun ønsker å skape det hyggeligste treffstedet i dating-jungelen. Kombinasjonen av personlig kjærlighetscoaching og privat webcam-dating skal hjelpe

medlemmene i å lykkes i å treffe den rette.

IKKE FOR ELSKERINNER

Selv om Trude er kristen, er det ikke snakk om noe kristent sjekkested. Vi er åpne for alle mennesker, sier hun uten å ville kommentere noe om legning.

Men på nettdaten.no kan mann søke mann og kvinne søke kvinne. Du blir spurt om seksuell legning, og det er ikke bare heteroseksuelle i databasen.

Trude vil ikke ekskludere noen, men understreker at nettsiden ikke er et sted med sexannonser fra folk i faste forhold på jakt etter elskere og elskerinner.

– Vi vil være et seriøst tilbud til single mennesker som har lyst til å møte kjærligheten på nettet, sier kjærlighetsintruktøren til BA.

STØTTE FRA PAPPA

Siden Trude er datter av sin far, kan vi ikke annet enn å spørre henne om hvordan han ser på hennes flørtende virksomhet.

– Men kjære tid. Jeg er jo et voksent menneske. Dette er jo noe jeg holder på med selv uavhengig av mine foreldre. Pappa syntes forresten at jeg burde ta jobben som nettredaktør, sier Trude og ler.

Hun kan også fortelle at foreldrene er flørtere.

– Spesielt mamma. Pappa har kanskje litt mer å gå på selv om han er veldig karismatisk av seg, sier hun.