Bytter bandnavn

orraine heter ikke lenger Lorraine, men Black Room. Fra venstre Ole Gunnar Gundersen, Anders Winsent og Pål Myran-Håland.

orraine heter ikke lenger Lorraine, men Black Room. Fra venstre Ole Gunnar Gundersen, Anders Winsent og Pål Myran-Håland. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Bergensbandet tidligere kjent som Lorraine har skiftet navn til Black Room.

DEL

Verken bandmedlemmene selv eller plateselskapet Waterfall Records ønsker å uttale seg om hva som skjer med bandet fremover.

– Jeg skjønner at de er hemmelighetsfulle akkurat nå. Bandet har mye på gang, men det er lite av det som er konkret. Men det kommer til å skje mye morsomt fremover, lover Ola Haampland fra Waterfall Records.

Haampland bekrefter overfor BA at Lorraine-navnet er historie, og at trioens nye navn nå er Black Room.

– Det er ikke noe dramatikk knyttet til at de har skiftet navn. Det er det samme bandet, men de ønsker å gjøre ting annerledes nå, sier han.

Lorraine var blant bandene som mistet mest utstyr i brannen i Skuteviken i september. På Myspace-siden sin skriver Ole Gunnar Gundersen, Anders Winsents og Pål Myran-Håland følgende:

«Navnet Black Room tok vi etter at huset vi øvde i brant ned til grunnen. Det eneste vi hadde igjen etter brannen var låter til et album».

De skriver også at det andre albumet deres, «Pop Noir», som er ferdig innspilt og som har blitt utsatt flere ganger tidligere, skal slippes i løpet av 2009.

«Albumet kommer til å inneholde radikale sanger og lyder, og vil selvfølgelig bli etterfulgt av en turné», opplyser de.

Artikkeltags