KURTiserte sine egne

Artikkelen er over 16 år gammel

- Du er knallkul, Kurt! Wenche Andersen (14) var i ekstase da idolet sto på scenen på Garage. Men klimakset kom etterpå. Da hun fikk ham helt for seg selv.

DEL

– Skal eg få treffe han? Bare eg? Eg tror eg e' den heldigste her i dag!

Wenche er i ekstase. For Kurt tar seg tid når BA spør om han vil treffe det som antakelig er hans største fan i Bergen. Køen må vente. Nå er det fjortis-jenten fra Åsane som skal ha sitt.

– Å, hei! Er det deg? Jeg husker deg. Du sendte meg en fisk en gang, sier Kurt og ler.

I posten fikk nemlig det fiskeinteresserte idolet et bilde av et en diger torsk, sammen med noen fiskekroker. Avsenderen var Wenche.

VENTET SIDEN 0800

– I dag har jeg tegnet deg. Vær så god. Kan jeg få en klem? Kan du skrive her? Og på mobilen min? Vet du, jeg har stått i kø og ventet på deg siden klokken åtte i morges.

Kurt ser temmelig månebedottent på henne:

– Alvorlig? Du kødder, sant? Har du det? Det e' jo helt utrolig kult, sier han.

Etter fem minutter drar manager Jan Fredrik Karlsen i Kurt. Det er mange andre som venter.

– Nei-nei-nei! Du trenger ikke gå ennå. Se her da, sier bergensjenten, og drar opp flere store permer fra en plastpose.

Bilder av Kurt og Fenrik Lane i alle vinkler og fasonger lyser mot oss. Kurt flirer og blar interessert i albumet. Han skulle bare visst. Dette er bare en liten del av samlingen.

– Hjemme har jeg sikkert 20 kilo til, sier Wenche.

– Nå må vi si at det holder, maser Karlsen.

Litt mer bestemt denne gangen.

– Jammen, kan eg få bare en klem til? Og så må du skrive her. Du e' knallkul, Kurt! Helt konge, sier Wenche.

– DET ROMLET I MAGEN

I kjelleren på Garage venter en lang kø. Hundre fans er fløyet inn fra Oslo. Blant dem er Sebastian Bjørndal (7), som har vært på konsert for første gang i hele sitt liv.

– Det var så høyt at det romlet i magen, forteller han til BA, og forsikrer at han skal bli popstjerne når han blir stor.

– Jeg skal finne en sang jeg liker og synge den, sier han bestemt.

Det var ikke stopp for skrivehånden til unge Nilsen i går. Først skulle de hundre fra Oslo ha sitt, for de skulle rekke flyet tilbake. Ti og ti fans ble hentet inn på bakrommet. Kurt brukte opp den ene pennen etter den andre.

– Neei! Nå var det like før jeg skrev «Karlsen» på CDen. Det går helt i surr her, men det er gøy å se at folk engasjerer seg, ler Kurt til BA.

Artikkeltags