Rocker igjen

Rolf Erik Veland og Allison.

Rolf Erik Veland og Allison. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Publikum var i ekstase da Allison etter et opphold på 25 år, spilte på Lost Weekend i fjor sommer. Nå er Askøy-rockerne klare for ny konsert, denne gang på Madam Felle i Bergen.

DEL

«Allison kommer garantert til å bli spurt om å spille mer», skrev BA i terning 5-anmeldelsen i august. Og det har de blitt. 23. januar spiller vokalist Rolf Erik Veland, bassist Jann Per Karlsen, trommeslager Rolf Wingsternes og gitaristene Johnny Veland og Bjørn Andreassen på Madam Felle.

  • Puls

Bandet, som blant annet vant NM i rock i 1980, leverte på Lost Weekend-spillingen i Kollevåg rå og røff riffrock, tett koring og en energi som adskillig yngre musikere kan misunne dem. Rolf Erik Valand sier til BA at de gleder seg til ny opptreden.

– Vi har ikke spilt sammen siden i sommer, men det blir intens øving fremover. Madam Felle er et tett og tøft lokale. Vi kommer nok til å svette bort noen kilo i løpet av spillingen? og det har vi bare godt av, smiler vokalisten.

Allison på Lost Weekend i 2009.

Bandet kommer til å spille gamle, kjente Allison-låter den 23. januar, men jobber ifølge Veland allerede med et par utkast til nye låter.

– Vi får se hva som skjer fremover. Det har vært en del henvendelser, og det er godt mulig vi tar på oss enda flere jobber. Livespilling var alltid Allisons styrke, og nå er alle i bandet lystne på å spille. Men det må være oss fem. Vi har hatt flere musikere innom, men denne besetningen har en helt spesiell kjemi.

– Vi er som Rosenborg, vi gjør hverandre gode!

Artikkeltags