Seiler opp som favoritt blant 10.000 talenter

Camilla Norderud (23) studerer Master i låtskrivning i byen Bath i England for øyeblikket.

Camilla Norderud (23) studerer Master i låtskrivning i byen Bath i England for øyeblikket. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Camilla Norderud (23) fra Bergen, har gått videre i konkurransen kalt Live & Unsigned i England.

DEL

Over 10.000 sangere og band fra hele landet har deltatt.

Live & Unsigned er en nasjonal musikk konkurranse for usignerte band og sangere som kan spille sin egen musikk ”live”. Deltagerne blir oppfordret til å være individuell, original, og opptre med sine egne sanger. Konkurransens hovedmål er å finne en potensiell ”recording” artist.

Chris Grayston, direktør av Live & Unsigned sier ”dette kan ikke sammenlignes med andre talent konkurranser. Vi er interessert i å finne et talent på sitt beste; Live! Enkelt og greit - Get Live, Get Signed.”

Konkurransen har kategorier som beste kvinnelig deltager, beste mannlige deltager og beste band. Vinneren av konkurransen vil få platekontrakt og management med Future Music.

Camilla Norderud som for tiden tar en Master i låtskrivning i byen Bath, var på audition i Bristol hvor hun imponerte dommerne. Hun forbereder seg nå til semifinalen i Bristol hvor hun vil delta blant 15 andre som er videre i konkurransen.

Dette er det fjerde året Camilla studerer i Bath. Fra tidligere har hun en bachelor i musikk, og hun jobber hardt for å lykkes i en tøff internasjonal bransje. Målet er å kombinere rollen som artist og låtskriver, og hun ser på konkurransen som en fin erfaring i å opptre for et stort publikum.

Artikkeltags