– Det føles veldig bra, forteller Frank Robert Bentzen. Tidligere brukte han ikke mellomnavnet sitt, men har gått tilbake til det, siden plateselskapssjef Audun Tylden i Tylden & Co mener det klinger bedre.

SENIOR-STJERNE: Bentzen har spilt på klubber og utesteder i en årrekke. I 2005 vant bergenseren som nå bor på Sotra, den landsomfattende og TV-sendte konkurransen Senior-Stjerner – populært kalt Senior-Idol.

Platen er resultatet av premien etter konkurransen og heter «Det er lov å drømme».

– Jeg får gode tilbakemeldinger for singlene mine jevnt og trutt, blant annet på Facebook. Men jeg er veldig spent på hvordan publikum vil motta hele platen min, sier Bentzen.

Sammen med plateinnspillingen og full distribusjon, fikk han også en reise til en verdi av 20 000 kroner.

– Vi har fortsatt ikke tatt den turen, forteller Bentzen, som har spart reisen på grunn av sykdom i familien.

Fire år senere har han i alle fall planlagt at den skal gå til Malaysia.

SMS OG KJÆRLIGHET: Bentzens første plate, som er innspilt hos produsent Eirik Molnes Husabø i Florø, har tolv spor der kjærlighet er et gjennomgående tema.

– Det er jo stort sett det det handler om, mener Bentzen.

Musikken hans hører til dansebandsjangeren – med gladtoner og dragninger mot pop. Låtene hans gjør det sterkt på Dansebandtoppen og i medier som Danseband-Jukebox.

– Vanligvis har jeg sunget på engelsk, så det var litt uvant for meg å synge på norsk nå. Men det ga absolutt mersmak.

SCENEVANT: Den voksne artisten er godt scenevant og har spilt til dans siden 1960-tallet. Han husker godt den gang det som nå heter Finnegan's, het Willies.

– Det var et av hotteste stedene i Bergen den gang, og der var det fullt hus og god stemning, forteller musikeren.

Han og medmusikerne spiller en hel del i Sotra-området. Nå er julebordssesongen ferdig, så det er noen rolige måneder før det er på 'an igjen. I rampelyset har han med seg konen Rita Aasen Bentzen, Tore Tholsen og Geir Johannesen.

– Vi kaller oss Sunset, på grunn av et fint bilde av meg og fruen i solnedgangen i Syden. Det var ikke noen voldsom brainstorming som skulle til, for å si det sånn, forteller Frank Robert Bentzen med et smil.