Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det slutt på moroa for Nord-Irland

Artikkelen er over 1 år gammel

Nord-Irland tok full pott på sine fire første EM-kvalifiseringskamper. Men det var før dobbeltoppgjørene mot Tyskland og Nederland.

Oddstips
Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: Bonuspotten skal ut på midtukekupongen

Oddstips EM-kvaliken: Wales må unngå tap

Oddstips EM-kvaliken: Nå er det slutt på moroa for Nord-Irland

Oddstips NHL:

Minnesota og Zucca har et jerngrep på Jets

Eurojackpot: Nordmann med milliongevinst i Eurojackpot

Lotto: To nye Lotto-millionærer og tidenes største premieutdeling i Joker

Vikinglotto: Norsk kvinne vant 117 millioner kroner i Vikinglotto

Etter noen labre dager på langoddsprogrammet, er det et betydelig mer sprekt program vi har foran oss torsdag. Det er endelig klart for EM-kvalifiseringskamper og hele ti kamper skal spilles torsdag. Ellers er det full rulle på ishockeyen, med serierunder både i Getligaen og i SHL. Natt til fredag er det hele 11 kamper i NHL.

Fredag er det ca 289 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Nederland - Nord-Irland over 2,5 mål - 1,40 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Toppkamp der Nederland ligger på 3. plass med ni poeng, men har en kamp tilgode på både Tyskland og Nord-Irland som står med tolv poeng. Nederland har allerede gjort unna begge kampene mot Tyskland og må ha en meget bra sjanse til å havne blant de to beste. 4-2 seier over Tyskland og 4-0 seier over Estland i de to kvalifiseringskampene spilt i september og det vrimler av kvalitet i dette laget nå.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Nord-Irland innledet med full pott på de fire første kampene og ledet derfor gruppen etter fire runder. Men har altså igjen dobbeltoppgjør mot Nederland og bortekamp mot Tyskland og de røk da også 0-2 hjemme mot Tyskland i den siste runden. Har noen Premier League-spillere i sin stall, men ellers består mannskapet av spillere som holder til i de lavere divisjonene i England. Og som en kuriositet, så er Sarpsborg 08's Kyle Lafferty den man får lavest odds på som målscorer for Nord-Irland i kveld. Det forteller vel det meste.

Nederland er storfavoritter i kveld og skal fikse dette veldig greit. Vi tror også det blir bra med mål. Med tanke på at hjemmeoddsen er på 1,11, frister det klart mer med et spill på over 2,5 mål i kampen. 1,45 er dog ikke rare oddsen, så vi må kombinere denne. Det gjør vi med en kamp fra SHL.

Rögle - Djurgården H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Rögle har hatt en strålende start på sesongen og topper SHOL etter åtte serierunder. Råsterk overtiddsseier borte mot hjemmesterke Frölunda i forrige serierunde. Har kun ett tap hittil, det kom i tredje serierunde hjemme mot Oskarshamn (0-1), men det må nok mest betraktes som et arbeidsuhell.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Også Djurgården henger på bra og ligger på 3. plass. Men har vært ute i Champions League allerede denne uken og har sentrale fravær i Jacob Josefson, Anton Hedman og stortalentet Alexander Holsz soner i tillegg karantene. Skal være bra sjanse for Rögle dette 2,05 er grei hjemmeodds. Kombinert med over 2,5 mål i kampen Nederland - Nord-Irland får vi en totalodds på 2,97 på denne dobbelen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Kommentarer til denne saken