Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste BA gratis i hele januar

Brann-treningsleir, omikron-utbruddet, konkursfrykt i utelivsbransjen og trafikken direkte. Få gratis tilgang til alt BA-innhold i hele januar uten å oppgi betalingsinformasjon.

– Dette er en unik mulighet, sier sjefredaktør Tor Godal.

Januar har mye å by på. BA følger omikron-utbruddet tett og konsekvensene av regjeringens skjenkestopp.

I tillegg til løpende dekning av krim, politikk, kultur og sport i Bergen, har vi et trafikkstudio som gir deg fullstendig oversikt over alle hendelser i trafikken i Bergen og omegn.

19. januar blir BA med Brann på treningsleir, og vi sender årets første treningskamp.

– Det er mye å se frem til. I tillegg gjør vi i BA alt for å være først ute med siste nytt. Dette kan du ikke gå glipp av. Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg. Så får du tilgang til alt gratis., sier han.

Les også

Se Branns treningskamper på BA.no

Slik gjør du det:

  • Trykk på hvilken som helst pluss-sak på BA.no:
  • Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes. Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på BA i januar måned.
  • Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.
  • Tilbudet gjøres i forbindelse med at BA gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.
  • Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier sjefredaktør Godal.

Her er noen av sakene du nå får tilgang til:

Les også

Hardkjør på unge ansatte i Bergen bidro til bonuser på hovedkontoret i Oslo

Les også

De kjøpte et «sminket lik». Fire år senere er ekteparet fortsatt ikke ferdig med oppussingen.

Les også

Da ingen fant en årsak til Kalinas smerter, ble hun tvangsinnlagt for hypokondri

Les også

Har kjørt rundt med en likkiste på taket i en uke: – Jeg har fått så mange blikk!

Les også

Den evige gaven fra Ingeborg

Les også

Arkeolog om årets funn: – Det er euforisk!

Les også

Siv og Arne mistet sin eneste datter. Slik tar de Sunniva med seg videre i livet.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

–Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.