Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer seieren for Vålerenga

Artikkelen er over 1 år gammel

Vålerenga har ikke vunnet en Eliteseriekamp siden 5. juli. I kveld skal det være dags igjen hjemme mot Stabæk.

Oddstips
Det er et omfattende oddsprogram lørdag. Allerede klokken 1300 spilles den nest siste serierunden i begge avdelingne i PostNord-ligaen, i tillegg spilles det en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Lørdagen byr også på åtte kamper fra Premier League og det er full rulle i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det to kamper i den hjemlige i Eliteserien, hvor Kristiansund spiller hjemme mot Rosenborg og Vålerenga barker sammen med Stabæk på Intility Arena. Det er også kamper fra La Liga, Bundesliga og Ligue 1.


Vålerenga - Stabæk pause/fulltid dobbel H/H - 2,75 (spillestopp kl 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

5. juli og etter at Bodø/Glimt hadde blitt banket 6-0 på Intility Arena, ble det snakket seriøst om at Vålerenga kunne ta seriegull denne sesongen. Ti kamper senere har Vålerenga økt poengkontoen med fem poeng og har ikke vunnet en eneste av disse ti seriekampene (0-5-5). Hele 24 poeng skiller det opp til serieleder Molde og salget av ballvirtuosen Chidera Ejuke har vist seg meget kostbart for Oslo-klubben. Seks serierunder før slutt er det faktisk ikke mer enn seks poeng ned til Strømsgodset på kvalikplassen. Enga gjorde uansett sin beste kamp på lenge da spilte 1-1 borte mot Odd i siste serierunde før landslagspausen. 1-1 hjemme mot Ranheim nest sist, en kamp Vålerenga definitivt hadde fortjent å vinne. 5-4-3 totalt hjemme på Intility.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Stabæk har fått tre poengs klaring ned til Godset på kvalikplass og ligger på 11. plass med 26 poeng. Bortesvake Stabæk (2-2-7) har fire av sine seks gjenstående kamper på bortebane og møter flere lag som er involvert i nedrykksstriden i disse. Tre av de fire siste seriekampene før landslagspausen endte uavgjort og det blir garantert en kamp om å overleve helt inn. Viktige Emil Bohinen er ikke med i kveld, mens Vadim Demidov er usikker.

Det er godt over tre måneder siden sist Vålerenga vant en seriekamp, men følelsen er at den seieren kommer i kveld. 1,85 på hjemmeseier er uansett magre greier. Vi hever risikoen noe og setter pengene på pause/fulltid H/H til klart mer fristende 2,75 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Kommentarer til denne saken