Nærmer seg verste hjemmeseier-tørke på 67 år

Brann - Glimt 1-3 - Lovende kamp, men ble brutalt straffet

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er ikke ofte jeg er såpass lite misfornøyd etter et tomålstap på hjemmebane mot et norsk lag. Ikke så ofte mot et utenlandsk lag heller egentlig, men det er mest fordi vi nesten aldri møter slike.

Imidlertid er det tankevekkende at vi har kommet dit hen at lille Glimt har blitt så suverene - og Brann så svake - at man nesten ser på det som en liten opptur å bare tape med to mål hjemme mot dem.

Uansett; 1-5 for Vålerengen forrige helg, 0-5 for den samme Glimt-gjengen i sommer, samt nordlendingenes sensasjonelle sesong så langt, gjorde at man fryktet de rene mareritt-sifre på Stadion søndag kveld. Rekordskjemaene ble hentet frem. Kulerammen likeså.

Litt hjalp det jo på optimismen at Ole Martin Kolskogen var tilbake i midtforsvaret, at Glimt kanskje ikke er like gode på naturgress - og at de gule også var midt i et tett kampprogram og mellom to europacupkamper. Så man kunne jo håpe på mirakler. Men innerst inne hadde vi vel alle en frykt om at dette kom til å bli stygt.

Brann overrasket imidlertid. I hvert fall i første omgang. Den lite medgjørlige motstanden tatt i betraktning, syns jeg Brann alt i alt gjorde en grei kamp. Det var tendenser, vi fikk sjanser - og vi slapp de vanligvis brutalt offensivt sterke bodøværingene til få sjanser. Sånn rent bortsett fra at det er målene som teller, hadde det ikke vært noe å si på at vi hadde fått poeng - ja kanskje til og med vunnet denne kampen.

Sjansetelling forteller gjerne ikke hele sannheten om en fotballkamp, men jeg vil likevel påpeke at jeg talte 13 avslutninger til Brann i feltet. Glimt hadde kun fire!

Men så var det dette med effektiviteten da. Og der er nordlendingene på en helt annen breddegrad enn oss. Glimt trenger ikke mange sjansene for å score. Det gjør vi!

Slik sett var søndagens kamp ikke rent ulik ørten oppgjør mot Rosenborg på Stadion. Kamper der Brann er dømt nord og ned, men overrasker positivt og skaper sjanser. Og så scorer Rosenborg på sin første mulighet og vinner gjerne med flere mål til tross for at Brann har dominert. (De siste par årene er det for øvrig ikke bare Rosenborg som har fått godt betalt på Stadion…) Litt sånn følte jeg det mot Glimt. De er så nådeløst effektive at de vinner komfortabelt på dårlige dager. En liten feil mot dem, og man blir brutalt straffet for det.

Nei vi var ikke fantastiske. Jeg skal ikke påstå at vi vi rundspilte Glimt. Men jeg føler - og følelser skal man visst snakke om - at vi fikk ganske dårlig betalt. At vi kunne fått et poeng eller tre hvis vi bare hadde hatt offensive spillere noe i nærheten av å være i scoringsform og med halvparten så god effektivitet som Glimt sine. Og kanskje til og med fire poeng hvis tabellmakerne ikke kunne telle.

Kåre Ingebrigtsen har fått en tøff start som Brann-trener. Men selv om det er på bortebane de siste seirene våre har kommet, er det på hjemmebane jeg føler den spillemessige forbedringen har vært. Vi hadde fortjent langt bedre poengfangst i Kåres tre første Stadion-oppgjør enn det usle poenget vi har fått til nå. Så får det heller være at vi samtidig hadde marginene med oss i bortekampene mot Molde (med Robert Hauge som trener) og mot Stabæk. Mot Vålerengen fikk vi for øvrig som fortjent. For den kampen var grusom!

Det jeg vil frem til etter mye om og men, er at det har vært spillemessig fremgang på eget gress. Det er tendenser i spillet under trønderen. Det er ikke så hakkende gale som resultatene skulle tilsi.

Utvikling etter trenerbyttet:

Branns seks kamper etter LAN: 7 poeng (2-1-3).

Branns seks siste kamper under LAN: 5 poeng (1-2-3)

Branns fem første kamper under Kåre: 4 poeng (1-1-3) Dette er uten kampen mot Molde.

Branns fem siste kamper under LAN: 2 poeng (0-2-3)

Men resultatmessig er hjemmeformen vår forferdelig. Nå har vi seks strake hjemmekamper uten seier. Vi må til nedrykksåret 2014 for å finne sist vi hadde det. Og stort mer imponerende er det ikke at vi står kun med TRE seire på de 15 siste hjemmekampene i serien. Det er rett og slett sjokkerende svakt!

Og skulle vi heller ikke slå bortesvake Molde i vår neste hjemmekamp, er det første gang i serien siden 1952/53-sesongen at vi står uten seier i syv strake hjemmekamper i en og samme sesong!

-

Kampen:

Siden sist var Markus Pettersen, Mikal Berg Kvinge, Gilbert Koomson og Bismar Acosta ute av startelleveren. Inn var Håkon Opdal, Daniel Pedersen, Ruben Kristiansen og Ole Martin Kolskogen kommet. I tillegg var det gjort noen endringer i posisjonene.

Etter drøye fem minutter kom Glimt til sin første mulighet da Ulrik Saltnes headet utenfor fra syv meter.

Det var ikke så veldig hendelsrikt i starten. Som Brannbloggen skrev tidligere denne uken, så har vi hatt en lei tendens til å slippe inn mange mål tidlig i kamper. Bl.a. mot nettopp Glimt i sommer. Og med nordlendingenes målkåthet kunne man frykte at dette ville gjentas på søndag. Det gjorde det heldigvis ikke.

Etter 17 minutter var det vi som fikk en stor sjanse da Thomas Grøgaard skjøt over fra åtte meter.

Seks minutter senere fikk Daouda Bamba en mulighet på kontring. Han hadde med seg en ropende Robert Taylor på høyresiden av feltet, men Bamba valgte å avslutte selv. Rett på keeper. Om bare ineffektive og formsvake Bamba ikke var så opptatt av å score selv...

Mot slutten av omgangen var Brann mest på hugget. Imidlertid rotet Thomas Grøgaard bort en god mulighet til å skyte da han valgte å sentre bakover i stedet for et upresset skudd fra tyve meter.

I andre omgang gikk det bare fem minutter før moroen var over. Glimt fikk en overgang på sin høyre side og Vegard Forren klarte ikke å hindre Philip Zinckernagel i å avslutte fra 12-13 meters skrått hold. Ballen gikk via lengste stolpe og inn til en noe ufortjent 1-0-ledelse til nordlendingene.

Fem minutter senere kom Victor Boniface til avslutning fra relativt spiss vinkel, men Håkon Opdal fikk bokset vekk.

Det ble mer trøkk i Glimt etter scoringen. Likevel skulle Ruben Kristiansen få en fin skuddmulighet fra skrått hold, men det gikk utenfor.

Etter nesten en times spill hadde Thomas Grøgaard et godt langskudd fra relativt spiss vinkel, men keeper Haikin fikk bokset vekk forsøket. Og like etter fikk Taylor en fot på et innlegg fra Ruben Kristiansen, men ballen gikk uten særlig kraft inn til keeper.

Etter omtrent halvspilt andre omgang forsvant det meste av håp om poeng. Da fikk Zinckernagel skyte fra 25 meter og Opdal kunne bare se ballen gå inn i hjørnet.

Med tyve minutter igjen stormet Jens Petter Hauge fremover før han avsluttet fra tretten meter. Opdal måtte gi retur og den satte Hauge inn fra fem meter.

Det var noe spesielt at Glimt ledet 3-0 nå, siden vi hadde hatt åtte avslutninger i feltet - Glimt bare halvparten. Men på dette tidspunkt fryktet jeg at det kunne bli stygt. Glimt var jo rimelig effektive og må kom dessuten formsvake Bismar Acosta inn for en småskadet Forren.

Med drøye tolv minutter igjen fikk vi likevel det fortjente reduseringsmålet da Erlend Hustad ga på tvers over til Thomas Grøgaard som avsluttet fra 14 meter. Sistnevnte satte ballen inn i det høyre hjørnet.

Tre minutter senere headet Daniel Pedersen utenfor fra ti meter på et innlegg fra Kristoffer Barmen. Og noe senere var det Petter Strand som skjøt hardt over fra drøye ti meter.

Ti sekunder før ordinær tid var ute, skjøt Pedersen i stolpen fra 24 meters hold.

Mer skjedde ikke og vi gikk på nok et tap. Denne gang hadde det heller ikke vært noe å si på at vi hadde fått poeng. Men Glimt er nådeløse og dødelig effektive og vinner på det som for dem må ha vært en dårlig dag.

Brann evner ikke å få det til på den siste tredelen av banen, men motstanderen tatt i betrakting var dette likevel oppløftende. Dette må ha vært en av kampene Glimt har måttet slite mest for seieren i år. Vi var da også kun det andre laget som klarte å holde nullen bak mot dem til pause denne sesongen. Hjemme mot Kristiansund måtte de imidlertid vente noen minutter lenger på sitt første mål - som kom i det 58. minutt.

-

Slik redder vi plassen:

Vi er for øyeblikket på tiende og er nærmere kvalik enn Kristiansund(!) på 6.plass. Det er tolv poeng til medalje og syv poeng til kvalik. Slik unngår vi å havne på sistnevnte plassering:

Nå ->

Brann

22 p


Start

15 p


Mjøn.

14 p

Run.

motmotmot


19.r.

Kri b

0


Stb b

3


Vik h

3

20.r.

Mol h

0


Hau h

3


Vål b

0

21.r.

Mjø b

0


God b

1


Bra h

3

22.r.

Stb h

3


San h

3


B/G b

0

23.r.

San b

3


Ros b

0


Mol h

0

24.r.

Hau h

1


S08 h

3


God h

3

25.r.

Ros b

0


Odd b

0


Kri b

1

26.r.

Aal h

3


Vik b

1


Stb h

3

27.r.

Vik b

1


B/G h

0


Hau b

3

28.r.

S08 h

1


Mjø b

1


IKS b

1

29.r.

IKS b

0


Bra h

3


Ros b

0

30.r.

Odd h

1


Vål b

1


Aal h

3

Fra nå:

3-4-5

13 p


5-4-3

19 p


6-2-4

20 p

Slutt:


35 p34 p34 p

Det vil for øvrig gjøre det hele lettere hvis vi slår (eller i det minste tar poeng) mot Start og Mjøndalen innbyrdes. I tillegg må vi ha ett lag til bak oss, men jeg må si at jeg blir sjokkert hvis AaFK ender foran oss…

-

Rim og regler:


*

Juling sist i Oslo

Nå stod Bodø/Glimt for tur

Med deres form mot våres form?

Ja kvelden ble nok sur…

Med fem i trynet sist mot VIF

og fem i Bodø og

Vi grudde oss til dette;

hvordan kunne dette gå?

*

Men første halvdel gledet oss

Den var jo ikke gale

Men etter pause startet Glimt

sin scoringskvern å male

For Zinckernagel puttet

og han satte enda ett

Og Hauge nummer tre,

ja de var kynisk rett og slett

*

For tre til dem og null til oss

Det var litt ufortjent

Vi fikk en redusering

Men den kom nok litt for sent

Med tolv minutt igjen

ble Grøgaards scoring mest til pynt

Vi skulle fått det målet

før de gule fikk begynt!

*

Det endte ett mot tre

og tap var sånn det måtte gå

når Glimt sin form er hinsides

og Brann sin så som så

Til helgen er det Nordmøre

- og det går sjelden bra

Får håpe på at oppturen

vil starte for oss da!

*

Kuriosa:

* Dette var vårt andre strake tap og vår tredje strake uten seier (0-1-2). Forrige poeng kom da vi spilte 1-1 mot Godset på Stadion 29. august. Forrige seier kom da vi slo Stabæk 2-0 på Nadderud 24. august. Forrige gang vi tapte to seriekamper på rad var i 11. og 12. runde da vi tapte mot Godset borte og VIF hjemme. Forrige gang vi spilte tre seriekamper på rad uten å vinne var f.o.m. åttende t.o.m. tolvte runde da vi gjorde det i fem (0-2-3). Vi har bare to seire på de siste elleve seriekampene (2-3-6).

* Brann har tatt ni poeng på de siste elleve kampene (2-3-6). Sist vi tok så få poeng over elleve kamper var fra mai til august 2014 da vi tok syv (2-1-8).

* Dette var vår sjette strake hjemmekamp uten seier (0-3-3). Sist vi vant hjemme var da vi slo Sandefjord 3-1 12. juli. Forrige gang vi hadde seks hjemmekamper på rad i serien uten å vinne var i 2014 da vi hadde seks strake tap fra april til juli. Vi har dessuten bare tre seire på de siste 15 hjemmekampene i serien (3-6-6). Dvs. 15 poeng. Så få poeng over 15 hjemmekamper har vi ikke hatt siden siste kamp i 2013 og de 14 første i 2014 da vi kun tok 13 (4-1-10).

* Hvis ikke Brann slår Molde i neste hjemmekamp, er det første gang siden 1979/1981 at Brann spiller syv hjemmekamper på rad på øverste nivå uten å vinne. Den gang hadde vi ni uten seier, men fordelt over to perioder siden vi var på nivå to i mellomtiden. Sist vi hadde syv hjemmekamper på rad i serien uten seier i én og samme sesong, var i 1952/53-sesongen (0-3-4).

* Dette var vår fjerde kamp på rad med scoring. Vi har også scoret i ni av de siste ti. Unntaket var 0-1-tapet mot Mjøndalen på Stadion 16. august.

* Vi har scoret i elleve av våre tolv siste hjemmekamper. Unntaket var 0-1-tapet for Mjøndalen 16. august.

* Dette var vår tredje kamp på rad med baklengs. Vi har også sluppet inn mål i tolv av de siste tretten. Unntaket var 2-0-seieren mot Stabæk på Nadderud 24. august.

* Vi har sluppet inn mål i åtte strake hjemmekamper i serien. Sist vi holdt nullen hjemme var da vi slo Viking 3-0 i årets første hjemmekamp 21. juni. Forrige gang vi slapp inn mål i så mange hjemmekamper på rad i serien var i 2012 da vi avsluttet med baklengs i de siste ni - i tillegg til i den første i 2013.

Tabellsituasjon:

* Vi har 22 poeng. Etter 18 runder er det syv færre enn i fjor og det minste vi har hatt siden vi hadde tolv poeng i 2014.

* Vi har ni hjemmepoeng. Etter ni hjemmekamper er det seks færre enn i fjor og det minste vi har hatt siden seks poeng i 2014.

* Vi har scoret 23 mål. Etter 18 runder er det det samme som i fjor, men fem færre enn i 2018.

* Vi har scoret tolv hjemmemål. Etter ni hjemmekamper er det tre flere enn i fjor, men fire færre enn i 2018.

* Vi har 30 baklengsmål. Etter 18 runder er det tolv flere enn i fjor og det meste vi har hatt siden vi hadde 34 i 1996.

* Vi har tolv baklengsmål hjemme. Etter ni hjemmekamper er det fem flere enn i fjor og det meste vi har hatt siden vi hadde 13 i 2014.

* Vi har syv minusmål. Etter 18 runder er det tolv dårligere enn i fjor og det dårligste vi har hatt siden minus tretten i 2014.

* Vi har null plussmål hjemme. Etter ni hjemmekamper er det to dårligere enn i fjor og det dårligste vi har hatt siden minus fem i 2014.

-

Brann mot Glimt innbyrdes i serien:

Sted

Ka

Se

Ua

Ta


Mål

Bak

Bergen

23

11

3

9


42

33

Bodø

23

7

4

12


33

52

Totalt

46

18

7

21


75

85

* Brann er uten seier i de tre siste seriekampene mot Glimt (0-1-2). Forrige serieseier mot dem kom 19. mai i fjor da vi slo dem 2-1 på Aspmyra.

* Brann var før søndag uten tap i de tre siste hjemmekampene mot Glimt i serien (2-1-0). Forrige hjemmetap mot dem kom 16. mai 2014 da de slo oss 1-2. Siste hjemmeseier mot dem kom 18. mars 2018 da vi slo dem 2-0.

* Brann har scoret i 17 av de siste 18 seriekampene mot Glimt. Unntaket var 0-5-kampen i sommer.

* Brann har scoret i de ni siste hjemmekampene mot Glimt. Sist vi ikke scoret mot dem på Stadion i serien var da de slo oss 0-2 29. mai 2003.

* Brann har sluppet inn mål i de fem siste seriekampene mot Glimt. Sist vi holdt nullen mot dem var da vi vant 2-0 på Stadion 18. mars 2018.

-(Fortsetter under bildene)

Nystemten. Patrick Berg er åpenbart skapbergenser og vi må ut fra dette bildet anta at han er på vei til Brann.

Nystemten. Patrick Berg er åpenbart skapbergenser og vi må ut fra dette bildet anta at han er på vei til Brann. Foto:

Det var som vi ser kun partoutkortinnehavere som fikk billett.

Det var som vi ser kun partoutkortinnehavere som fikk billett. Foto:

Hendelsene:

00:35 - Glimt: De gule er småfarlige frempå allerede etter 35 sekunder, men Jens Petter Hauges innlegg blir klarert på femmeren.

05:29 - Glimt: Alfons Sampsted legger inn fra deres høyreside og fra syv meter header Ulrik Saltnes en meter utenfor.

06:08 - Brann: Daouda Bamba skyter fra 23 meter, men det blokkeres utenfor feltet.

10:31 - Glimt: Håkon Opdal måker rett i Victor Boniface når han skal skyte ballen ut etter et tilbakespill. Nigerianeren står rett utenfor femmeteren, men ballen går heldigvis ikke i nærheten av mål.

12:05 - Brann: Vegard Forren slår høyt frem mot Thomas Grøgaard, men ballen blir for lang og keeper Nikita Haikin kontroller ballen ut over dødlinjen. Det var uansett offside.

15:08 - Brann: Boniface når ikke opp på et innlegg som lander like utenfor femmeteren. Grøgaard klarerer til corner.

17:14 - Brann: Petter Strand slår lavt inn fra høyre mot Bamba, men Marius Lode klarerer. Etter hvert kommer Robert Taylor seg til innlegg. Han slår ut til Grøgaard som skyter en halvmeter over fra åtte meter.

18:25 - gult kort, Glimt: Sondre Brunstad Fet når han legger Robert Taylor i bakken.

18:44 - Brann: Det ropes på hands på Brede Moe inne i feltet, men det var det ikke. Etter hvert skyter Strand fra sekstenmeteren, men Lode blokkerer nesten umiddelbart.

23:46 - Brann: Det slås langt frem mot Bamba som kommer i løpsduell mot Moe. Vel innenfor feltet begynner han å utfordre Moe, mens Taylor kommer ropende bak ham. Bamba velger imidlertid å skyte selv fra femten meter. Haikin redder uten problemer.

24:53 - Glimt: De gule med et visst press nå, men Opdal plukker ned innlegget fra Brunstad Fet.

26:08 - Brann: Haikin plukker ned et høyt Strand-frispark fra venstre.

35:05 - Brann: Det slås langt frem mot Bamba som ikke er offside, men han får et dårlig touch og roter vekk ballen.

37:19 - Glimt: Philip Zinckernagel med et frispark fra vel 23-24 meters skrått hold. Det går utenfor.

38:37 - Brann: Jon-Helge Tveita stjeler ballen på høyresiden midt på Glimts banehalvdel. Han slår et svakt innlegg fra høyre.

40:43 - Brann: Strand med et frispark fra venstre, men det klareres av Boniface ti meter fra mål.

41:50 - Brann: Grøgaard får ballen upresset på tyve meters hold, men velger å slå ballen på skrått bakover og en god skuddmulighet blir rotet bort.

44:07 - Brann: Taylor kommer til avslutning fra skrått hold rett innenfor feltet, men det blokkeres av Lode.

44:35 - gult kort, Brann: Kristoffer Barmen for å rive ned Jens Petter Hauge.

45:00 + 0:23: Pause. 0-0 i mål og 4-1 til Brann i angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

45:35 - Brann: Bamba utfordrer Moe før han skyter fra et par meter innenfor sekstenmeterhjørnet. Det forandrer retning i sistnevnte og ballen går i en bue like utenfor mål.

46:14 - Brann: Etter en corner går ballen ut i returrommet til Taylor som skyter fra vel tolv meter. Det blokkeres av Fredrik Bjørkan umiddelbart. Ballen går etter hvert inn igjen i femmeteren, men Glimt får klarert ved Saltnes.

49:57 - 0-1, SCORING GLIMT: PHILIP ZINCKERNAGEL: Glimt med en overgang på deres høyre side. Jens Petter Hauge sender ut til høyre hvor han finner Zinckernagel. Forren klarer ikke å hindre ham i å komme til avslutning fra 12-13 meters ganske skrått hold. Ballen går via lengste stolpe og inn.

Dette var Glimt andre avslutning i feltet. Vi hadde hatt seks.

55:20 - Glimt: Jon-Helge Tveita klarer først å hindre Boniface i å komme til avslutning utenfor femmeterhjørnet, men sistnevnte klarer å beholde ballen og skyter fra noen meter utenfor siden av femmeteren. Opdal får bokset vekk.

55:47 - Glimt: Nå har det blitt mer trøkk i Glimt og Hauge forsøker å sende til Boniface på bakerste, men det blir for svakt og Forren får klarert.

56:31 - Brann: Grøgaard og Ruben Kristiansen kombinerer på venstresiden av feltet og sistnevnte kommer til avslutning fra vel tolv meters skrått hold. Det går en meter utenfor nærmeste.

58:32 - Brann: Grøgaard skyter fra utenfor siden av sekstenmeteren. Haikin må bokse vekk skuddet fra relativt spiss vinkel.

59:20 - Brann: Bamba nære på å nå frem i femmeteren på et lavt innlegg fra Tveita på høyresiden. Like etter når Taylor frem på et innlegg fra venstre ved Kristiansen, men hans fot på fire meters skrått hold sendte ballen bare inn til keeper.

61:00 - Brann: Bamba skyter fra 25 meter. Det går et par-tre meter utenfor.

62:53 - Glimt: Forren får klarert når Glimt kommer på en farlighet.

65:03 - Brann: Taylor kommer til innlegg fra høyresiden av feltet, men det går for langt foran for Bamba.

65:57 - 0-2, SCORING GLIMT: PHILIP ZINCKERNAGEL: Vi kommer oss ikke ut av egen sone, Sampsted gir til Zinckernagel som skyter fra 24-25 meter. Ballen går inn i høyre hjørne bak Opdal som bare står og ser på.

68:00 - Glimt: Patrick Berg skyter fra 24 meter, men Daniel Pedersen blokkerer inne i feltet.

68:30 - Brann: Taylor blir taklet, men ballen går rett til Bamba som skyter fra såvidt innenfor feltet. Det blokkeres av Bjørkan.

70:25 - 0-3, SCORING GLIMT; JENS PETTER HAUGE: Hauge fosser oppover og inn i sekstenmeteren. Han skyter fra tretten meter, Opdal gir retur, Zinckernagel klarer ikke å stokke beina, men Hauge setter ballen inn fra femmeteren.

Dette var Glimts fjerde avslutning i feltet. Vi hadde hatt ni.

74:43 - Glimt: Boniface får en mulighet, men avblåses for offside.

75:20 -> bytte Brann: Bismar Acosta inn for Vegard Forren.

75:20 -> bytte Brann: Erlend Hustad inn for Robert Taylor.

75:30 -> bytte Glimt: Marius Høibraåten inn for Brede Moe.

76:25 - Glimt: Kolskogen klarer å takle Zinckernagel på femmeteren før sistnevnte får avsluttet nok en gang.

77:40 - 1-3, SCORING BRANN: THOMAS GRØGAARD: Bamba slår frem til Hustad som demper ballen på brystet utenfor feltet. Så legger sistnevnte på tvers over til Grøgaard som avslutter fra 14 meter. Ballen går via armen til Haikin og inn i høyre hjørne.

81:06 - Brann: Barmen slår inn fra høyre og Pedersen header to meter utenfor fra ti meter.

82:23 - Brann: Etter en corner Glimt ikke får klarert skikkelig, skyter Strand hardt en halvmeter over fra ti-elleve meters skrått hold.

83:00 -> bytte Glimt: Ola Solbakken inn for Philip Zinckernagel.

89:47 - Brann: Bamba skyter fra vel femten meters skrått hold. Rett i hodet på Lode. Så går ballen etter hvert ut til Pedersen som skyter fra 24 meter. Markkryperen går i stolpen og ut.

90:00 + 3:04: Kampen er over. Glimt vinner 3-1 til tross for 13-4 til oss i antall angrep med avslutninger i feltet.

(Fortsetter under bildet)

Husk å ta med håndkle!

Husk å ta med håndkle! Foto:

Kampfakta:

Brann – Bodø/Glimt 1-3 (0-0)

Eliteserien fotball, menn. Stadion. 200 tilskuere. Dommer: Rohit Saggi, Drafn. Gult kort: Kristoffer Barmen, Brann. Sondre Brunstad Fet, Bodø/Glimt.

Mål: 0-1: Philip Zinckernagel (49:57), 0-2: Zinckernagel (65:57), 0-3: Jens Petter Hauge (70:25), 1-3: Thomas Grøgaard (77:40)

Brann (4-2-3-1): Håkon Opdal – Jon-Helge Tveita, Ole Martin Kolskogen, Vegard Forren (Bismar Acosta fra 76.), Ruben Kristiansen – Kristoffer Barmen, Daniel Pedersen – Petter Strand, Robert Taylor (Erlend Hustad fra 76.), Thomas Grøgaard – Daouda Bamba.

Bodø/Glimt (4-3-3): Nikita Haikin – Alfons Sampsted, Brede Moe (Marius Høibråten fra 76.), Marius Lode, Fredrik André Bjørkan – Sondre Brunstad Fet, Patrick Berg, Ulrik Saltnes – Philip Zinckernagel (Ola Solbakken fra 84.), Victor Boniface, Jens Petter Hauge.

-

Kampstatistikk:

Sjanser: 6-5 til Glimt (VG Live)

Avslutninger: 9-7 til Brann (VG Live)

Avslutninger på mål: 5-3 til Glimt (VG Live)

Angrep med avslutninger i feltet: 13-4 til Brann (mine tall). 1. omg.: 4-1 til Brann. 2. omg.: 9-3 til Brann.

Ballbesittelse: 50 % til Brann (VG Live)

-

Spillerstatistikken:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.

Tykk tekst = startet kamp.

Hau = mot Haugesund, Viki = mot Viking, Aal = mot AaFK, Ros = mot RBK, S08 = mot Sarpsborg 08, B/G = mot Bodø/Glimt, San = mot Sandefjord, Odd = mot Odd, IKS = Start (IK Start, for å ikke blande med Stabæk som jo også begynner med «Sta»), KBK = mot Kristiansund, God = mot Godset, Våle = mot Vålerengen, Mol = mot Molde, Mjø = mot Mjøndalen, Stb = mot Stabæk.

Total = minutter totalt i årets serie. Kamp = antall seriekamper i år. Start = antall startede kamper i årets serie. Mål = antall scoringer i årets serie. Gule = antall gule kort i årets serie.

Statistikken kan scrolles til siden for flere fakta.

mot ->

Hau

Viki

Aal

Ros

S08

B/G

San

Odd

IKS

KBK

God

Våle

Mol

Mjø

Stb

God

Våle

B/G
h/b

-b

-h

-b

-h

-b

-b

-h

-b

-h

-h

-b

-h

-b

-h

-b

-h

-b

-h-


Total

Kamp

Start

Mål

Gule


Acosta

43

90

90

26

36

45

451290

15


492

10

4


3

Acosta

Ahamada

90

90

90

90

90

90

90

90

90810

9

9


1

Ahamada

Bamba

85

69

72

63

80

90

83

90

90

90

66

70

79

90

90

90

90

90


1477

18

18

4

2

Bamba

Barmen

67

69

45

90

54
24

27

90

90

90

11

45

72

90

90


954

15

10

1

3

Barmen

Blomberg
0

Blomberg

Eide

1212

1
Eide

Forren

47


72

64

80

59

90

90

90

78

45

90

90

90

90

90

45

75


1285

17

17


3

Forren

Grøgaard2431

90

9

9020

33

90

90

90

90

90


747

12

7

1


Grøgaard

Haugen

5

21

66

4590

45

90

85

90

31

73

79

45

18
783

14

8Haugen

Hustad

5

21

18

27

10


7

21

13

5

24

20

17
59

15


262

14


1

2

Hustad

Kolskogen

85

73

18

90

90

4590

90

90

90

90

90

51

90


90


1172

15

14


2

Kolskogen

Koomson

90

69

90

90

81

90

90

69

88

90

90

90

73

90

90

90

311401

17

17

8

3

Koomson

Kristiansen

90

90

90

90

90

59


81


90

90

70

57
45

90


1032

13

12


1

Kristiansen

Kvinge
21

7899

2

1Kvinge

Mehnert


4


5

1

142


3

29

6
Mehnert

Opdal


90

90

90

90

90
90


540

6

6Opdal

Ordagic

90

90

45

45

90

76

75

90

66

63


90
820

11

11


4

Ordagic

Pedersen

90

90

90

85


90

90

90

90

90

45

59

90

90

90

90


90


1359

16

16

2

1

Pedersen

Pettersen90

90

90270

3

3Pettersen

Rismark


1710

31

45

9045


11


39

288

8

1Rismark

Rolantsson


21

3


9

45

32

110

5
Rolantsson

Skeie
0

Skeie

Steinseide
0

Steinseide

Strand

23

90

90

90

90

90

15

80

77

63

45

90

90

90

90

90

90

90


1383

18

15

2

2

Strand

Taylor

90

86

87

90

89

90

58

69

77

27

87

60

17

90

90

90

90

75


1362

18

16

3

1

Taylor

Teniste

90
90

45

58

45


90

55


33

16

4

526

10

7


1

Teniste

Tveita32

10

13


35

30

57

74

86

90

90

90


607

11

6

1


Tveita


Hau

Viki

Aal

Ros

S08

B/G

San

Odd

IKS

KBK

God

Vål

Mol

Mjø

Stb

God

Vål

B/G


Tot

Kam

Sta

Mål

Gul


h/b ->

-b-

-h-

-b-

-h-

-b-

-b-

-h-

-b-

-h-

-h-

-b-

-h-

-b-

-h-

-b-

-h-

-b-

-h-
Poeng ->

-3-

-3-

-1-

-0-

-3-

-0-

-3-

-0-

-1-

-1-

-0-

-0-

-3-

-0-

-3-

-1-

-0-

-0-
Resultat ->

2-1

3-0

2-2

1-2

1-0

0-5

3-1

0-1

1-1

1-1

1-3

1-2

2-1

0-1

2-0

1-1

1-5

1-3
-

-Målstatistikken:

mot ->

Hau

Vik

Aal

Ros

S08

B/G

San

Odd

IKS

Kri

God

Vål

Mol

Mjø

Stb

God

VIF

B/G


Total


h/b ->

-b

-h

-b

-h

-b

-b

-h

-b

-h

-h

-b

-h

-b

-h

-b

-h-

-b-

-h-
Bamba


1

2
1

4

Bamba

Barmen
1
1

Barmen

Grøgaard


1


1

Grøgaard

Hustad


1


1

Hustad

Koomson


1


1

1


2


1

1

1

8

Koomson

Pedersen

1
12

Pedersen

Strand
1

12

Strand

Taylor

1


1
1

3

Taylor

Tveita

11

Tveita-

Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

VG

VG Live

Dagbladet

TV2

Brann.no


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken