Mjøndalen-spiller til Nest-Sotra

Tilbake: Petter Martinsen (t.v.), her med Sogndals Lars Christian Kjemhus, er tilbake i grønn drakt i dag. Se kampen på BA.no.Arkivfoto: Skjalg Ekeland

Tilbake: Petter Martinsen (t.v.), her med Sogndals Lars Christian Kjemhus, er tilbake i grønn drakt i dag. Se kampen på BA.no.Arkivfoto: Skjalg Ekeland

Mjøndalen-oppholdet ble ikke helt som Petter Martinsen (27) hadde håpet på. Nå er han klar for Nest-Sotra igjen.

DEL

– Det er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg trenger å få spille regelmessig igjen, sier Petter Martinsen til BA.

Etter fire sesonger for Nest-Sotra, gikk turen videre til Mjøndalen før årets sesong. Etter mye spilletid i starten for bruntrøyene, har det blitt mindre og mindre.

– I noen av kampene var jeg veldig varierende prestasjonsmessig. I tillegg spiller Mjøndalen en type fotball som var ny for meg. De spiller veldig direkte, sier venstrebacken.

Før tilbakekomsten til gamleklubben fikk Martinsen med seg seieren over Brann, fra tribunen vel å merke.

– Jeg sto sammen med «3050» (Mjøndalens supportergruppe). Stemningen var selvsagt strålende da vi slo ut Brann, sier 27-åringen.

Brann-kampen ble altså det siste han fikk med seg i Buskerud før han nå kommer tilbake til Nest-Sotra på en lånekontrakt ut sesongen.

– Skal opp!

– Utgangspunktet er at jeg skal tilbake til Mjøndalen rett etter at 2. divisjon er ferdig, sier Martinsen som har et klart mål for høsten.

– En ting er at jeg kommer hit for å få spille mer, men jeg er her også for å rykke opp. Det legger jeg ikke skjul på.

Strilene er før helgens runde nummer to, poenget bak Bryne. Martinsen og co. møter lørdag Fram Larvik, en kamp du kan se på BA.no kl. 1600.

– Det er fantastisk å ha han tilbake. Han er en ufattelig fin type og en av de bedre som har vært i Nest-Sotra før, sier Nest-Sotra-trener Steffen Landro om signeringen.

Artikkeltags