Gå til sidens hovedinnhold

Noe er galt i Tottenham

Artikkelen er over 1 år gammel

Tottenham har fått en elendig start på sesongen, og vi tror de kan få uventede problemer mot Røde Stjerne.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League: Noe er galt i Tottenham

Oddstips Championship: Wednesday elsker tirsdagskamper

Oddstips Championship: Herlig odds på Swansea

Oddstips Championship: Mer trøbbel i vente for Leeds

Oddstips dobbel: Det blir målfest på Etihad

Joker: En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selv

Vi har en herlig midtuke foran oss på Langoddsen og allerede tirsdag er det åtte kamper fra Champions League på langoddsprogrammet. I tillegg er det midtukerunde i Championship i England og det spilles sju kamper i kveld. Også i League One og League Two er det midtukerunder, ergo er det et omfattende program i kveld. Legg så til 10 kamper i NHL natt til onsdag og tirsdag kveld er det kamp i Get-ligaen mellom Manglerud Star og Storhamar.

NB! Onsdag er det ca. 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Tottenham - Røde Stjerne 1,25 - 5,65 - 9,75 U (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Presset på Spurs-manager Mauricio Pochettino øker . Tottenham var på vei mot tap mot Premier Leagues dårligste lag denne sesongen. Dele Alli reddet 1-1 for London-klubben, fire minutter før slutt. Det var tredje kampen på rad uten seier for Tottenham.

Pochettino sine menn har også fått en forferdelig start på Champions League. I den første kampen mot Olympiakos rotet de vekk en tidlig 2-0-ledelse, og de måtte nøye seg med 2-2 i Hellas. Deretter gikk de på et ydmykende 2-7-tap mot Bayern Munchen på hjemmebane Tapet går inn i historien som en av de mørkeste dagene i klubbens historie.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Tirsdag har de mulighet til å slå tilbake, men Spurs har kun vunnet tre kamper denne sesongen. Samtidig har Tottenham scoret 19 mål på tolv kamper, og de møter et Røde Stjerne-lag som ikke akkurat har vært potte tett bakover etter å ha kvalifisert seg for Champions League. Det gir håp for laget fra Nord-London.

Røde Stjerne slo Olympiakos 3-1 i sin forrige Champions League-kamp, men seieren kom på hjemmebane. Og serberne er solide i Beograd, der sjokkerte de Liverpool forrige sesong og vant 2-0, og det eneste hjemmetapet til serberne i turneringen siden 2006 var mot PSG sist sesong.

Men: På bortebane har de ikke prestert like bra. De tapte 0-3 i München tidigere denne sesongen, og de slapp inn 13 mål på bare tre bortekamper i gruppespillet sist sesong. Selv ikke i kvalifiseringen har Røde Stjerne vunnet en bortekamp i Champions League siden starten av august i fjor. Slik Tottenham presterer nå kan de tape poeng mot hvem som helst.

Jeg bare minner om at Watford kom til Tottenhams hjemmebane som tabelljumbo i Premier League. Faktisk hadde ikke bortelaget vunnet en kamp så langt i sesongen før de gjestet Tottenham. Når Watford klarer å få med seg ett poeng fra Tottenham Hotspurs Stadium, tror jeg at Røde Stjerne kan klare det samme. Spørsmålet er om serberne klarer å stå i mot presset som vil komme. Spurs vil prøve å dra fordel av det svake forsvarsspillet til gjestene tirsdag. Selv om engelskmennene har fått en dårlig start i gruppespillet, så har de fortsatt scoret to mål i hver av de to siste kampene.

Følg Champions League-kampene live her!

Spurs-forsvaret har slitt denne sesongen. De har kun klart å holde nullen to ganger på tolv kamper, og de har allerede sluppet inn ni mål på to kamper i Champions League. Røde Stjerne skal ikke undervurderes De har scoret i fem av de åtte siste gruppespill-kampene. De kan også score i London i kveld.

Det er mye som ikke fungerer hos Tottenham. De har en lang vei å gå for at laget skal ligne på storspillet fra sist vår, da laget briljerte i den gjeveste turneringen i Europa. 1,25 i odds på et Tottenham-lag som er ute av form frister ikke. Da er det mer interessant å gå for U til 5,56 i odds. Jeg har vanskelig for å se for meg at Røde Stjerne vinner i Nord-London, men de kan fort få med seg ett poeng.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!


Kommentarer til denne saken