Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann med milliongevinst i Eurojackpot

Artikkelen er over 1 år gammel

For to uker siden vant en nordmann over 400 millioner kroner i Eurojackpot, som viser at drømmer kan bli til virkelighet selv her på berget.

I dag var det nye muligheter i Eurojackpot, og hvem ville vel ikke prøve med historien om den utrolig heldige nordmannen ferskt i minnet.

Spill Eurojackpot her!

Førstepremiepotten ble uberørt i kveld, ingen traff på følgende rekke:

15 - 19 - 20 - 45 - 49

Stjernetall: 8 - 7

Dermed er det rundt 289 millioner kroner i potten til neste fredag.

Nasjonal vinner

- Jøye meg. Sier du det altså? Det høres jo veldig fint ut, er vinnerens første reaksjon. En mann fra Stavanger.

Han var noe skeptisk til å begynne med, men etter hvert skjønner han faktisk at han har vunnet 1 million og et reisegavekort på 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot her!

Noen klarer kanskje ikke å ha så mye mer i fokus enn morgenkaffen tidlig på en hverdag. Denne mannens morgensyssel var derimot noe litt mer innbringende. Vinnerkupongen ble nemlig levert på mobilen før klokken 06.30 torsdagen for fire uker siden.

- Jeg tror det var Vikinglotto-kupongen min som var utgått. Den skulle jeg fornye. Det skjedde ved frokostbordet. Jeg må ha noe å gjøre i tillegg til og drikke kaffe, ler mannen, som ønsker å være anonym.

Stavanger-mannen vant 1 million kroner, men også et reisegavekort på 100.000 kroner. Sistnevnte var svært beleilig for vinneren.

- Jeg reiser en del fra før, men nå blir det flere turer.

Gratulerer!

NB: Fredag er det ca 289 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!I morgen, lørdag, er det også klart for Lotto-trekning.

Kommentarer til denne saken