Onsdag 2. oktober vant en norsk kvinne hele 117 millioner kroner i Vikinglotto, men siden den gang har det ikke vært en eneste spiller som har klart å prikke inn verken 6-+1 riktige tall eller 6+0 rette.

Det innebærer at det var dobbel jackpot i kveldenes trekning (23. oktober) og en førstepremiepott på 56 millioner kroner.

Disse tallene ble trukket onsdag kveld:

16 - 18 - 22 - 24 - 30 - 32

Vikingtall: 5

Spill Vikinglotto her!

Heller ikke denne kvelden var det noen som hadde 6-1 rette, og potten steg dermed 70 millioner kroner til trekningen 30. oktober.

Selv om førstepremiepotten ikke gikk i kveld, kunne en norsk spiller glede seg over småpene 6,5 millioner kroner for 6 rette.

En mann fra Arendal ble over 6,5 millioner kroner rikere på en helt vanlig onsdagskveld. En av de nærmeste dagene dumper det inn nøyaktig 6.586.465 millioner kroner på konto hans.

- Hva sa du nå?? Steike! Nå fikk jeg høy puls, sa mannen til Norsk Tipping.

- Jeg skal tidlig på jobb i morgen. Men når jeg tenker meg om så trenger jeg strengt tatt ikke å dra på jobb... Jo, jeg må vel det, spøkte vinneren.

Han hadde lagret nummeret som Norsk Tipping, men koblet ikke at det kunne være en million-beskjed.

- Endelig! Dette er faktisk en realitet - nå er det ikke bare en drøm lenger.

Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

I Joker var det en mann fra Nordreisa i Troms som ble trukket som kveldens kandidat. Han lot Embla gjøre valgene, og maskinen gjorde ingen feil Den heldige tromsøværingen kunne dermed juble for en premie på 1.182.000 kroner.

Gigantisk pott i Eurojackpot Dersom du ikke vant i Viking Lotto eller Joker i kveld, kan du trøste deg med at det er nye vinnersjanser allerede fredag. I Eurojackpot har potten steget til smått utrolige 521 millioner kroner.

Fredag er det ca 521 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her