Gå til sidens hovedinnhold

Norge får det tøft mot Sverige

Artikkelen er over 1 år gammel

Sverige "kvitter" seg med Norge i kampen om andreplassen dersom de vinner kveldens EM-kvalifiseringskamp.

Oddstips

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips EM-kvalik: Danmark klarer seg fint uten Hareide

Oddstips EM-kvalik: Norge får det tøft mot Sverige

Oddstips EM-kvalik: Finnene kan overraske

Søndagskupongen: Skjebnekamp for Norge

Eurojackpot: Vant 24 mill. for to uker siden – Norsk Tipping får ikke tak i vinneren

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: To nordmenn deler pott på nesten 15 millioner kroner

Joker: Bergenser vant fire millioner fra sofakroken

Det er rikelig med kamper på søndagens langoddsprogram, men det soleklare høydepunktet er naturligvis EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Norge i Stockholm. Totalt spilles det sju EM-kvalifiseringskamper i dag. Ellers er det en del kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. Det er Eliteserie håndball for både menn og kvinner og i kveld er det også sesongstart i NFL i USA.

NB! 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sverige - Norge H 1,92 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

EM-kvalifiseringskamp som spilles på Friends Arena i Stockholm. Sverige gjorde jobben og hadde avgjort allerede til pause i torsdagens bortekamp mot Færøyene og vant komfortabelt 4-0. Sjanseløse i bortekampen mot Spania i juni, men har ellers tatt ti poeng på de fire øvrige kvalifiseringskampene. Og unngår Sverige tap i kveld, har Sverige veldig gode aksjer i forhold til andreplassen. I følge Aftonbladet vrakes Marcus Berg i startoppstillingen i kveld, mens Emil Forsberg er tilbake i startelleveren.

Norge gjorde to dødballmål mot Malta og vant som forventet. Men imponerte likevel ikke allverden i den kampen og er nesten pisket til å vinne i kveld, for å kunne ta andreplassen. Det har Norge seg selv å takke for. Rotet vekk en 2-0 ledelse mot Romania i hjemmekampen i juni, og måtte nøye seg med 2-2. De to tapte poengene i den kampen, kan bli skjebnesvangre. Lars Lagerbäck kjører sannsynligvis med noenlunde samme ellever i kveld som mot Malta torsdag, men Tore Reginiussen får ventelig startplass på bekostning av Even Hovland.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Sverige har ikke tapt en kvalifiseringskamp hjemme mot Norge noensinne og det blir ikke lett for Norge å vinne i kveld. 1,92 på svensk seier er faktisk ganske brukbar odds og blir vårt utvalgte HUB-spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

 

Kommentarer til denne saken