Gå til sidens hovedinnhold

Norges skiskytterjenter tar sesongens første stafettseier

Artikkelen er over 2 år gammel

De norske skiskytterjentene leverte strålende prestajoner i Canmore torsdag kveld. I kveld er Norge favoritt til å vinne stafetten.

Oddstips

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Championship: Sheffield United jakter tabelltoppen i kveld

Oddssingel skiskyting: Norges skiskytterjenter tar sesongens første stafettseier

Oddsstengel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli til eventyrlig odds

Oddsdobbel: Bortedobbel til nesten fire ganger pengene

Oddssingel lørdag: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Det er innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det spilles meget viktige kamper i både Championship, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. I 2. Bundesliga er det toppkamp mellom FC Köln og St. Pauli. Den danske serien sparkes også i gang igjen fredag etter vinterpausen. I tillegg er det VM 500 meter skøyter i Inzell, og det kombinasjon for kvinner i VM i alpint i Åre. I Canmore er det verdenscupstafetter for både menn og kvinner i skiskyting.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Skiskyting stafett kvinner - Norge vinner - 2,50 (spillestopp kl 22.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Det ble en helt voldsom suksess for Norge under normaldistansene i skiskyting i Canmore torsdag. Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen sørget for norsk dobbeltseier blant gutta, mens Tiril Eckhoff endelig var tilbake på toppen da hun leverte en enorm sisterunde og sikrer seg seieren for jentene.

Norge er satt til 1,35 i odds som vinnere av herrestafettene i kveld. Det er betegnende for hvor store favoritter gutta er. På kvinnesiden er dog litt mer jevne oddser, men vi har Norge som klare favoritter.

Emilie Kalkenberg som går åpningsetappen for Norge i kveld, gjorde et strålende løp og endte på 21. plass i går.  Ingrid Landmark Tandrevold bekreftet at hun er på vei helt inn i verdenseliten med sin 5. plass og får andreetappe. Marte Olsbu Røiseland gikk som et uvær i sporet, men pådro seg fire bom (45 sekunder tillegg på hver bom) og endte 12. plass. Olsbu Røiseland går 3. etappe. Så går altså Tiril Eckhoff sisteetappen. Tiril har gjort flere meget sterke stafettetapper denne sesongen, men slitt med å få fullklaff indviduelt. I går lyktes hun endelig og hun er et meget sterkt kort for Norge på den siste etappen.

Norge ble nummer to på den siste stafetten som gikk i Ruhpolding for snaue tre uker siden. Og var kun 11 sekunder fra seieren da. Klaffer det noenlunde på standplass for våre fire utvalgte i kveld, skal Norge ha en topp sjanse til å vinne. 2,50 på sesongens første stafettseier på jentesiden er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken