I dag barker de to gamle Brann-profilene sammen i cupfinalen. Men krigen har startet for lengst. For Raymond Kvisvik prøver å få Tommy Knarvik ut av balanse via SMS!

Følg kampen LIVE her.

– Jepp, han har sendt et par meldinger. Du vet, Raymond er en slu rev, han prøver seg alltid. Men det skal mye mer til enn som så for å stresse meg, forsikrer Tommy Knarvik.

Og tro ikke at 27-åringen fra Øygarden lar være å ta igjen.

– Jeg så Raymond på TV i en sinnssyk strikkeshorts som hun damen fra TV-reklamen hadde strikket. Da sendte jeg en melding og ba han stille i den på kampen, ler Tommy.

– Svaret var ganske enkelt at han hadde planer om å takle meg hardt!

Egentlig er det vel Knarvik som har mest grunn til å være tøff på tekstmelding om dagen. Strilen som gikk fra Brann som vrakgodt, blir av mange trukket frem som den viktigste grunnen til at Sandefjord holdt plassen i eliteserien.

– Jeg har hatt en veldig artig sesong i år, har spilt absolutt alle kampene siden jeg kom til Sandefjord, og føler meg i veldig godt slag, sier Tommy til BA.

Sandefjord-trener Tor Thodesen har flere ganger pekt på Tommy Knarvik som sin beste og viktigste spiller i år. Og selv om Raymond Kvisvik terroriserer Knarvik med tekstmeldinger, gleder Fredrikstad-spilleren seg også over suksessen til sine gamle venner.

– Det er veldig kjekt at Tor har hatt lykkes slik med Sandefjord, sier Kvisvik til BA. Og han er ikke alene om å glede seg over at avskiltede Brann-gutter lykkes.

– Jeg har fått en del meldinger hjemmefra også. Det er en del som sier lykke til i cupfinalen, og andre som gratulerer meg med at det går så bra for meg på fotballbanen om dagen. Sånne ting varmer, sier Tommy Knarvik til BA.