Gå til sidens hovedinnhold

Ny målfest med England

Artikkelen er over 1 år gammel

England har bydd på en rekke målfester under EM-kvalifiseringen. I kveld er det duket for ny målfest når England tar imot Montenegro på Wembley.

Oddstips
Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:
Oddstips EM-kvalik: Ny målfest med England

Torsdagens langoddsprogram byr på sju EM-kvalifiseringskamper og en bråte med VM-kvalifiseringskamper i Asia samt en del kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet. På hockeyfronten er det tre kamper i Get-ligaen her hjemme, mens det er full serierunde i SHL i Sverige. Natt til fredag spilles det åtte kamper i NHL.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

England - Montenegro over 3,5 mål - 1,72 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

England med 5-0 (Tsjekkia), 4-0 (Bulgaria) og 5-3 (Kosovo) i sine tre hjemmekamper i gruppe A. Ett poeng er nok for å sikre England billett til EM-sluttspillet i kveld. Raheem Sterling er utelukket fra kveldens tropp etter internt bråk med Joe Gomez, men City-stjernen er tilbake i troppen til søndagens avsluttende bortekamp mot Kosovo. I tillegg soner Jordan Henderson karantene, mens Ross Barkley er skadet. Det skulle bety en angrepstrio bestående av Marcus Rashford, Harry Kane og Jaden Sancho, mens Harry Winks er styrmann på midtbanen.

Montenegro ligger sist i gruppa med kun tre poeng. Stefan Savic er ikke med til England og landslagstrener Faruk Hadzibegic har nominert en uerfaren forsvarsrekke til kveldens kamp, som kun har æren å spille for i kveld. Tre bortekamper i kvalifiseringen har gitt ett poeng, det poenget kom borte mot Bulgaria (1-1). Ellers er det blitt 0-3 mot Tsjekkia og 0-2 mot Kosovo.

Det endte 5-1 til England i den omvendte kampen i Montenegro. Alt tyder på ny målfest i kveld og 1,72 på at kampen går over 3,5 mål ser ut som et bra spill. Denne kan ikke spilles som singel, så vi må kombinere.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Färjestad - Brynäs H 1,52 (spillestopp kl 18.55)

Sju seire på de ni første hjemmekampene for Färjestad som ligger på 4. plass i SHL, fire poeng bak serieleder Ørebro. Tirsdag overbeviste laget med 6-3 seier hjemme mot Frölunda i den første åttedelsfinalen i CL.

Brynäs fikk med seg tre seire på fire spilte hjemmekamper før pausen, men på borteis har laget prestert elendig. Etter den overraskende seieren borte mot Frölunda i seriepremieren, er det blitt sju strake bortetap. Färjestad skal stå som klare favoritter i kveld og 1,52 i hjemmeodds er som det må være. Kombinert med over 3,5 mål i kampen England - Montenegro får vi da en dobbelodds på 2,61

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken