Beklager og inviterer til kosestund

Sally Chan, leder for Mandarinen, er nøye meg hygiene og stiller seg undrende til at psykisk utviklingshemmede tas med på kafe.

Sally Chan, leder for Mandarinen, er nøye meg hygiene og stiller seg undrende til at psykisk utviklingshemmede tas med på kafe. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Innehaver av Mandarinen kafe møtte opp på Christiegården med blomster og beklagelsesbrev i hånden.

DEL

– Innehaveren beklaget det som hadde skjedd, og overrakte en stor blomsterbukett, forteller Monica Melvold, avdelingsleder på Christiegården dagsenter.

– IKKE MENINGEN: I brevet skriver innehaver Wui-Sun Chan:

«Jeg beklager meget at gruppen fra Christiegården dagsenter hadde en dårlig opplevelse i vår restaurant».

Videre skriver han at det aldri var meningen å avvise deres besøk eller fornærme dem:

«Alle er velkommen til Mandarinen for en god matopplevelse. Det er i den sammenheng Mandarinen ønsker å invitere alle ansatte og beboere til en kosestund på vår kafe».

Les også:
Ber om redegjørelse
– Ikke slik på alle kafeer

SYKEHJEMS-JOBB: Han beskriver Sally Chan, daglig leder på Mandarinen, som et omsorgsfullt menneske.

Hun har tidligere jobbet åtte år som kokk på Sandviken sykehjem, og hatt mye kontakt og et godt samarbeid med pasienter og eldre mennesker som bodde på sykehjemmet.

«Hun forstår godt at denne gruppen mennesker har ekstra behov for omsorg og beskyttelse, det var aldri meningen at hun skulle avvise deres besøk. Sally var veldig lei seg at følelsene til de involverte var såret og hun beklager dette meget», skriver innehaveren i brevet.

Christiegården har foreløpig ikke tatt stilling til om de kommer til å takke ja til invitasjonen.

– Vi setter pris på beklagelsen, men det sitter langt inne å gå dit etter dette. Kanskje det endrer seg om en stund, sier Melvold på Christiegården.

Artikkeltags