Belønnet med Sunnivaprisen

Artikkelen er over 14 år gammel

Rieber & Søn-direktør Benedicte Schilbred Fasmer fikk i dag Sunnivaprisen for sine gode resultater i næringslivet.

DEL

Bergen Næringsråd deler hvert år ut Sunnivaprisen til en person innenfor det bergenske næringsliv som har utmerket seg med gode resultater, og har potensial til å bidra på et høyere nivå enn det vedkommende gjør i dag.

30 000 KRONER

I går ble Benedicte Schilbred Fasmer (40) den sjette vinneren av Sunnivaprisen. Direktøren for finans- og investorrelations i Rieber & Søn blir av juryen fremhevet som en moden og reflektert leder som har potensiale til å vokse videre i sin karriere.

For dette ble hun, foruten heder og ære, belønnet med 30 000 kroner, samt et kunstverk av Vibecke Hetland.

Schilbred Fasmer er utdannet fra Norges Handelshøyskole og har lang erfaring fra ulike bedrifter før hun begynte i Rieber & Søn.

I tillegg til å være direkør for finans og investor relations har Benedicte Schilbred Fasmer flere styreverv. Blant annet i Vesta forsikring og Fana Sparebank.

Vinneren selv håper prisen kan ha en motiverende effekt på kvinnelige kolleger i næringslivet.

- Jeg er mer opptatt av at alle på jobb er et team, enn at jeg er en leder. Denne prisen bidrar til å synliggjøre bedriften og meg selv som person, sier Fasmer som nå vil snakke med andre kvinner for å motivere dem til å stå frem og vise sin kompetanse.

Artikkeltags