Klokken 1907 kom en mann inn til politivakten i sentrum for å melde fra om det han trodde var et personran i Nordnesparken.

– Han mener å ha sett en person fremvise en kniv og true en annen person til å gi fra seg «noe» i Nordnesparken. Vi har sendt flere patruljer til stedet, sier operasjonsleder i politiet, Bjarte Rebnord til BA.

– Kan ha misforstått

Etter undersøkelser i parken har politiet så langt ikke funnet verken noen fornærmede eller andre vitner som har sett noe ran.

– Vi leter rundt i området etter en person som kan passe til beskrivelsen vi har fått, men så langt har vi ikke funnet noen, sier Rebnord.

Tipseren blir nå avhørt av politiet.

– Det er selvsagt en viss sjanse for at tipseren har misforstått eller sett feil i mørket, men vi jobber foreløpig ut fra at dette er en reel melding, sier operasjonslederen.

– Ta kontakt

I løpet av mandag kveld har politiet fortsatt ikke fått tak i verken vitner eller offer i denne saken.

– Vi har så langt ingen nye opplysninger som underbygger at det har vært noe ran. Vi har ikke kommet i kontakt med fornærmede, ikke fått flere tips, og vi har heller ikke et konkret åsted, sier operasjonsleder i politiet, Eivind Hellesund til BA ved 22-tiden mandag kveld.

Han oppfordrer nå personer som var i Nordnesparken rundt klokken 1900 som kan ha sett noe om å kontakte politiet.

– Uten et offer i saken, er vi usikre på hva som faktisk har skjedd, sier Hellesund til BA.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 02800.

Saken oppdateres.