20-åring tiltalt for snøballkasting og biting etter russefest

Syv ungdommer ble pågrepet av politiet etter at en fest gikk av hengslene. En mann (20) er tiltalt for snøballkasting og biting.

Syv ungdommer ble pågrepet av politiet etter at en fest gikk av hengslene. En mann (20) er tiltalt for snøballkasting og biting.

Artikkelen er over 2 år gammel

Russefest på Åstveit kom ut av kontroll i april.

DEL

En ungdomsfest på Åstveit gikk helt av hengslene i april i år . Da politiet kom for å stoppe festen etter naboklager, gjorde ungdommene motstand. Politiet måtte bruke både pepperspray, skjold og hunder for å roe gemyttene.

Syv ungdommer ble pågrepet.

Kastet snøball

En 20-åring er nå tiltalt for å ha kastet snøball på en politibetjent. Snøballen skal ha truffet politimannen i armen og overkroppen i det han ga andre festdeltakere pålegg om å forlate stedet.

Den unge mannen skal deretter ha slått seg løs og løpt fra stedet. Da han kort tid senere ble pågrepet, bet han ifølge tiltalen en politimann i lillefingeren slik at han fikk sårskader.

20-åringen skal også ha skreket og oppført seg aggressivt og truende overfor politiet.

Mannen må møte i tingretten i januar neste år.

Saftige bøter

I tillegg har politiet skrevet ut fem forelegg i størrelsen 6000-10.000 kroner.

BA har sett flere videoer fra skandalefesten. Den ene videoen viser hvordan en jente (17) sparker til en kvinnelig politibetjent mens en gutt holdes i bakken.

Jenten ble dømt til 21 dagers betinget fengsel.

Artikkeltags