Gå til sidens hovedinnhold

Blogger knuste salgsrekord med ny bok

Artikkelen er over 5 år gammel

Blogger og bergenser Eirin Kristiansen (21) slapp nyheten om sin bokdebut med selvhjelpsboken «Miss Independent» søndag på sin egen blogg – og resultatet ble ifølge forlaget rekord for nettsalg.

Leder for Norlis netthandel, Caroline Heitmann, sier i en uttalelse at Kristiansens bok har forhåndssolgt over fem ganger mer enn forrige rekord.

– Vi har aldri opplevd at en bok har solgt så mye så fort. Dette er årets største bestselger på nett, sier Heitmann og opplyser at boken også er innkjøpt til alle butikkene til Norli og Libris.

– Vi er veldig spente på å se om salget går like bra i butikk, sier hun.

«Miss Independent», som har undertittelen «Bli sjef i eget liv», slippes 5. april på Pantagruel forlag. Forlagssjef Alexander Elguren er fornøyd med responsen på forlagets bloggersatsing og mener forhåndssalget bekrefter deres gjennomslag.

– Dette er vår tids historiefortellere, sier Elguren.

På bloggen sin skriver Eirin Kristiansen at hun «er helt overveldet, og har vært på gråten ca. 100 ganger siden jeg slapp nyheten». Hun kaller boken for en «hverdagsbibel», som tar for seg alt man møter i hverdagen – med alt fra tips om hvordan komme over et kjærlighetsbrudd til «å sette sammen det perfekte antrekket». 

Kommentarer til denne saken