Harald Eias eventyrlige boligsalg: – Helt hinsides

Tre millioner kroner i gevinst på tre år - ikke verst for TV-kjendis og moromann Harald Eia (innfeldt). Foto: Håkon Mosvold Larsen / montasje Nettavise

Tre millioner kroner i gevinst på tre år - ikke verst for TV-kjendis og moromann Harald Eia (innfeldt). Foto: Håkon Mosvold Larsen / montasje Nettavise Foto:

Av

Eia tjente nesten tre millioner på salg av «drømmebolig»

DEL

– Interessen var helt hinsides, sier Vemund V. Thorkildsen i Nordvik til Dagens Næringsliv (DN).

TV-kjendis Harald Eia og hans bergenske samboer Nadina Bouhlou kjøpte første etasje av en fasjonabel tomannsbolig i Vallegata 13 på St. Hanshaugen i Oslo for 7,7 millioner kroner i september 2016.

Nå har Eia solgt sin andel av tomannsboligen for 16,2 millioner kroner, ifølge Eiendomsregisteret. Prisantydningen var 13,99 millioner, skriver DN.

Harald Eia opplyser til DN at de også kjøpte kjelleren i tillegg til førsteetasjen, noe som gjør boligen 70 kvadratmeter større. Eiendomsmegler Vemund V. Thorkildsen i Nordvik anslår at Eia og samboeren betalte rundt 9,5 millioner for hele boligen inkludert kjeller, pluss at de har brukt rundt fire millioner på oppussing. Dermed har de tjent nesten tre millioner kroner på salget av boligen.

– Det ble en pen handel, helt klart, og kjøperne av boligen er kjempehappy, sier Thorkildsen til DN.

Artikkeltags