Gå til sidens hovedinnhold

Cecilie vant instagram-konkurranse om Bergen

Artikkelen er over 8 år gammel

Vinnerbildet heter «Funky foggy town», og forestiller Bergen i tåke sett fra Fløyen

– Det er veldig gøy å vinne, sier Cecilie Bannow (36) til BA.

Torsdag ble det klart at hennes bilde vant instagram-konkurransen #mittvekstland.

Konkurransen er et initiativ fra Vekstlandet-kampanjen i regi av Business Region Bergen, som skal synliggjøre mulighetene i bergensregionen.

Over 1000 bilder ble lastet opp til konkurransen, og disse fikk mer enn 60.000 «likes».

Vinnerbildet til Bannow heter «Funky foggy town», og forestiller Bergen i tåke sett fra Fløyen.

– HISTORISK OG KREATIV

– På bildet ser vi både regionen og det historiske. Dessuten er det viktig å få frem det kreative, sa ordfører Trude Drevland, da hun offentliggjorde vinneren ved Bryggen torsdag ettermiddag.

I juryen var også Marit Warncke, administrerende direktør i Bergen Næringsråd, Svein Bringsdal, fotograf og redaktør i SVA, T-Michael, klesdesigner, Susanne Rislå Andersen, daglig leder i Maritimt Forum Bergensregionen og Tobby Sander Tomassen, markedssjef i Business Region Bergen.

– STOD I FEM TIMER

Bannow forteller at hun tok bildet en kald januardag i år.

– En fotografvenn og jeg tok Fløybanen opp en ettermiddag. Vi hadde på oss masse klær og stod der i fem timer, sier hun.

– Da kiosken stengte der oppe og vi ikke hadde mulighet til å varme oss på kaffe lenger, ble det kritisk. Etter hvert måtte vi evakuere ned. Når man gjør noe så fantastisk kjekt, går tiden utrolig fort, fortsetter hun.

VANT HOTELLOVERNATTING

Hovedpremien er en revypakke til et show med Anne Kat. Hærland, i tillegg til overnatting i suite på et av Radisson BLU-hotellene i Bergen.

Det hele har en verdi på 12.000 kroner.

– Hvem skal du ta med deg på dette, da?

– Jeg vet ikke helt. Jeg har lyst å ta med alle venninnene mine. Jeg kan kanskje ta med en på noe, og en på noe annet, sier Bannow.

Kommentarer til denne saken