Damenes aften

Lise Hellesen (t.v), Tonje Hellesen og Katrin Hoel koste deg under gårsdagens Damemiddag. Middagen er bygd over samme lest som Herremiddagen der det viktigste med kvelden er å knytte til seg nye forretningsforbindelser.

Lise Hellesen (t.v), Tonje Hellesen og Katrin Hoel koste deg under gårsdagens Damemiddag. Middagen er bygd over samme lest som Herremiddagen der det viktigste med kvelden er å knytte til seg nye forretningsforbindelser. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

305 av byens forretningskvinner samlet seg til årets Damemiddag.

DEL

– Flere har fått øynene opp for Damemiddagen. De ønsker å utvide nettverket sitt på tvers av næringer, sier medarrangør og regiondirektør i Sparebank 1, Alvhild Tofterå Berge.

Det klirrer i champagneglass og parfymeduften henger tungt over Contra bar på Hotel Norge. Forretningskvinner i alle aldre har «stashet» seg opp til den årlige Damemiddagen som arrangeres for syvende gang. I år har det vært rekordstor påmelding med over 300 påmeldte.

– Jeg mener vi jenter har mye å lære av guttene. Vi må øve oss på å bygge forretningsrelasjoner, ikke bare vennskap, mener Tofterå Berge.

Hun forteller at hun flere ganger har god nytte av kontaktene hun har fått under Damemiddagen.

– Jeg har store forventninger til kvelden. Det er første gang jeg er her. Damemiddagen virker som en fin måte å treffe venner og få nye kontakter, forteller Ane Blich fra Ane Blich house på Nesttun.

Mens noen damer er opptatt av å knytte kontakter, er andre ute etter å få nye kunder.

– Her gjelder det å være proaktiv. Du vinner ingen ved bare å sitte ved et bord og drikke vin. Her skal det mingles, sier Pia Cernic fra Elipseklinikken.

Kveldens konferansier var Anne-Kat. Hærland. Stjernedesigneren fra Fana, Kristian Aadnevik, var også på et sjeldent besøk der han viste frem kjoler fra den siste kolleksjonen. Og det var flere av kveldens damer som hadde skaffet seg en av Riccovero kjolene hans som nylig har blitt tilgjengelig for alle, ikke bare for stjerner som Madonna, Rihanna og Britney Spears.

LES OM PRISVINNERNE I FREDAGS-BA

Artikkeltags