Verken samboeren eller vennene har hørt noe fra Pål-André Misje Madsøy (28) etter at han forsvant sporløst natt til 26. mars. Nå frykter de det verste.

– Dette er ikke likt Pål-André. Han sier alltid fra om hvor han befinner seg, men ingen har hørt fra ham. Jeg er så engstelig. Jeg er rett og slett redd han er død, sier Lena Skrugstad (22).

Hun har ikke sett samboeren siden i 2000-tiden om kvelden fredag 25. mars.

– Han hentet meg på jobb og spurte om jeg ville være med til noen kompiser av ham. Jeg ville dra hjem. Vi avtalte at han skulle ringe meg om natten, sier Skrugstad.

Den telefonen kom aldri. Allerede da begynte hun å bli bekymret.

INGEN PENGER

Lørdagen gikk. Søndagen gikk. Mandagen gikk. Hun hørte ingenting. Tirsdag i forrige uke gikk hun til politiet med bekymringsmelding.

– De sa at jeg skulle vente noen dager før jeg eventuelt skulle melde ham savnet. Da han ikke møtte opp på noen viktige møter torsdag og fredag, blant annet for å hente penger på Nav, gikk jeg til politiet igjen.

Politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved Bergen sentrum politistasjon bekrefter overfor BA at de mottok en savnetmelding lørdag. Han forteller at politiet har avhørt dem som står Pål-André nærmest, men at de ikke har kommet nærmere noen oppklaring av saken.

– Hva gjør dere videre?

– Vi fortsetter å foreta undersøkelser gjennom både bekjente og andre kanaler, sier han.

STØTTENDE ORD

Ifølge Skrugstad ble Pål-André sist observert utenfor puben Scotsman.

På Facebook-siden «Har noen sett Pål-André» har snart 40 000 mennesker meldt seg inn for å komme med støttende ord eller tips om hvor han kan befinne seg.

– Jeg har ringt flere av tipserne, men det har vist seg at det kanskje ikke er ham de har sett likevel, sier Skugstad.