Har du sett Mel Gibson i Bergen?

Dette bildet er tatt i mai 2016, kanskje er det sånn Mel Gibson ser ut mens han utforsker Bergen denne uken?

Dette bildet er tatt i mai 2016, kanskje er det sånn Mel Gibson ser ut mens han utforsker Bergen denne uken? Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skuespilleren kjører rundt i leiebil og skal sannsynligvis tilbringe uken i Vestlandets hovedstad.

DEL

BA har fått flere tips om at den verdenskjente skuespilleren Mel Gibson (62) er i Bergen.

Han kom til Flesland mandag kveld, angivelig med et rutefly fra en annen norsk by. Som en helt vanlig turist på Bergens-ferie kom, ifølge vitner BA har snakket med, Gibson slentrende til et av Fleslands bilutleiefirma for å hente en leiebil.

– De andre kundene ble bedt om å trekke litt unna, slik at han fikk komme raskt frem. Det var ikke så mye oppstuss, jeg tror det var mange som ikke fikk med seg hvem det var, sier et vitne.

  • Har du sett Hollywood-stjernen i Bergen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på tips@ba.no eller ring oss på 800 33 044.

– Ingen kjendisnykker

62-åringen, som i fjor ble nibarnsfar, blir beskrevet som «mindre enn man skulle tro», grå i håret, og med halvskjegg. Han gikk i piquetskjorte og kakibukser. En stor, svart leiebil sto klar til ham utenfor hovedinngangen og Gibson og en kvinne satte kursen mot Bergen sentrum.

– Han lo og tøyset og oppførte seg som en helt vanlig fyr, ikke noe kjendisnykker, sier en til BA.

For en uke siden ble Gibson observert på utestedet «Lorry» på Frogner i Oslo. Ifølge VG satt han ved et langbord i restauranten sammen med en større gruppe mennesker.

Hollywood-stjernen skal i oktober starte innspillingen av norske Tommy Wirkola sin «War Pigs».

– Jeg synes det er knall å få lage film sammen med så rutinerte og flinke folk, og ser frem til å gå i gang med filmingen, sa han til Altaposten forrige uke.

VG spurte Gibson om han var i Oslo i forbindelse med filmen.

– Nei, jeg er her for å kose meg, sa han til hovedstadsavisen.

Parkeringsbot?

Gibson ble observert flere steder i sentrum mandag, han skal ha tatt inn på et sentralt beliggende hotell, og vært gjest ved et utested på Bryggen.

– Jeg ble helt satt ut da jeg plutselig møtte Mel Gibson i går kveld. Det er jo virkelig ikke det man forventer, at man skal treffe sin ungdomshelt på gaten i Bergen. Jeg hadde rommet tapetsert med plakater av ham, flirer en voksen dame som tilfeldigvis traff på Gibson i nærheten av Bryggen mandag kveld.

Hun rakk verken å ta bilde eller fortelle om sin fascinasjon for ham før han gikk videre, men møtet kommer hun likevel ikke til å glemme med det første.

– Det var stor stas å treffe ham, sier hun.

I løpet av kvelden skal superstjernen dessuten ha fått parkeringsbot etter å ha parkert på en handikap-plass, ifølge tips BA har mottatt.

Etter det BA kjenner til, skal Mel Gibson være i Bergen til fredag.

Amerikanske Gibson har en lang skuespiller- og regissørkarriere bak seg. Sitt gjennombrudd fikk han med Mad Max i 1979. Senere har han spilt i blant andre Braveheart og regissert The Passion of the Christ. Gibson har vunnet to Oscar for Bravehart og to Golden Globe-priser.

Artikkeltags