– Jeg fikk jo sjokk da jeg så innholdet på filmen. Det var ekkelt, og han virket ganske dreven, sier den 24 år gamle kvinnen til BA.

Gårsdagens soling ble ikke helt som forventet for henne.

I det fine været i går ville hun benytte anledningen til å slikke sol i grønne og frodige omgivelser. Valget falt på Nygårdsparken, på det lille platået like overfor inngangen ved Høyteknologisenteret.

I begynnelsen var det bare 24-åringen og en annen, fremmed kvinne som lå i det relativt avskjermede området i parken. Men så, i 1300-tiden, kom en mann i 40-årene syklende opp. Han la seg fire-fem meter fra 24-åringen.

Til å begynne med så hun ingen grunn til å mistenke mannen for noe annet enn å ville pynte på brunfargen.

Men da hun etter en halvtimes tid snudde seg, så hun at mannen hadde kastet klærne og lå igjen i en grå tanga. Kvinnen opplevde det hun betegner som et stirrende blikk fra mannen som svært ubehagelig. Men istedenfor å stikke, tok hun frem digitalkameraet og stilte det på filmfunksjonen.

– Jeg ville finne ut hva han egentlig drev med mens han trodde jeg ikke så på. Så jeg satte det mellom vesken og skoene, sier hun til BA.

Sjokket var stort da hun senere tok en titt på den halvannet minutt lange filmsnutten.

Den viser mannen som ser seg bevisst rundt, før han tar et grep om sine edlere deler. Deretter ser han flere ganger ned mot 24-åringen, mens han fortsetter sin personlige hyrdestund.

– Det er ganske ekkelt å tenke på hva han kan ha gjort de 30 minuttene før jeg begynte å filme, sier kvinnen.

Nå vurderer hun å politianmelde episoden.

– Han virket veldig dreven i måten han gjorde dette på. Hvis han driver på sånn som dette bør vel vi som blir utsatt for han si ifra, så politiet kan ta ham, sier hun.

Hun ønsker ikke å stå frem med navn og bilde etter den ekle episoden, men ønsker å advare andre kvinnelige solslikkere i Bergen.

– Etter dette kommer jeg bare til å sole meg der det er masse folk. Det vil jeg anbefale andre også!

Kjøp BA, les mer om blotting og si din mening!