Flere innstillinger og forsinkelser fra Flesland

Skiltet utenfor Flesland er meget omdiskutert. Nå sliter det i vinden.

Skiltet utenfor Flesland er meget omdiskutert. Nå sliter det i vinden. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Også på flyplassen har uværet skapt utfordringer.

DEL

Torsdag morgen er flere fly innstilt og forsinket fra Bergen lufthavn. Fullstendig oversikt over hvilke fly som rammes får du her.

Onsdag kveld var det flere store problemer på Flesland, blant annet blåste seks personer over ende da vinden tok voldsomt tak på østsiden av flyplassen.

– Da vi gikk fra jobb omtrent klokken to i natt hadde situasjonen normalisert seg. En periode så vi at det kunne være fare for personer på utsiden, folk kunne ikke holde seg stående, for vinden tok tak i kofferter og dermed blåste de over ende. Vi sperret av deler av området der vinden tok mest, sa operativ sjef ved Flesland Øystein Skaar torsdag morgen.

Ingen ble alvorlig skadet.

– Vi har en normal situasjon nå. Det er noen mindre skader på noen veggplater, som ikke påvirker driften, forteller Skaar like før kl. 11.

BA meldte onsdag kveld at det kom meldinger om at det omdiskuterte Bergen?-skiltet holdt på å falle ned. Torsdag avdramatiserer Skaar situasjonen.

– Det holdt ikke på å falle ned. Det var snakk om at en av de gule plexiplatene, den ytterste delen på bokstavene, hadde løsnet på den ene delen av skiltet, og vi ønsket ikke folk rett under det, oppklarer han.

– Det blir sikret akkurat nå, opplyser Skaar torsdag formiddag.

Les også:

133 naturskademeldinger etter årets første høststorm i vest

Disse veiene er stengt 

Forsinkelser og innstillinger i togtrafikken

Artikkeltags