Starter kronerulling for Framohallen

Anja Schmidt, markedssjef i Angarde, Ketil Nystad, styreleder i Stiftelsen Framohallen, Vidar Gjesdal, daglig leder i FyllingenBergen og Bente Haugsdal, daglig leder i Angarde.

Anja Schmidt, markedssjef i Angarde, Ketil Nystad, styreleder i Stiftelsen Framohallen, Vidar Gjesdal, daglig leder i FyllingenBergen og Bente Haugsdal, daglig leder i Angarde. Foto:

Hjelpen kommer fra alle kanter etter brannen.

DEL

– Vi er opptatt av å støtte lokalmiljøet, og det vil vi oppfordre andre til å gjøre også, sier markedsansvarlig i eiendomsutviklingsselskapet Angarde, Anja Schmidt.

Selskapet er samarbeidspartner, og spytter nå inn 35.000 kroner for å bidra til gjenoppbygging og reparasjoner i Framohallen etter brannen onsdag denne uken.

– Selv om hallen er forsikret, trengs det nok mer penger for å få fikset hallen. Idretten er grådig viktig for barn og unge, sier Schmidt.

Sammen med daglig leder Bente Haugsdal, daglig leder i Angarde, møtte hun Vidar Gjesdal, daglig leder i FyllingenBergen og Ketil Nystad, styreleder i Stiftelsen Framohallen, fredag.

Mange henvendelser

– Dette er helt fantastisk. Vi er i en vanskelig situasjon, og derfor er det fint å se at folk ønsker å være gavmilde, sier Nystad i stiftelsen.

Siden brannen har flere i stiftelsen, FyllingenBergen og Fyllingen Håndball blitt kontaktet fra ulike hold.

Alle med et ønske om å bidra.

– Folk vil hjelpe til med dugnad og hjelpe til der det trengs, sier Nystad.

– I tillegg har flere satt av treningstimer til oss i sine haller, selv om de allerede sliter med å få ting til å gå opp selv. Vi har allerede fått reservert baner til våre hjemmekamper en periode, sier Gjesdal i FyllingenBergen.

Vipps-aksjon

Anja Schmidt og Bente Haugsdal i Angarde beskriver beboerne i Fyllingsdalen som patriotiske.

– Alle som bor her, er glad i Dalen. Derfor er det viktig at mange stiller opp nå slik at vi får hallen opp å stå litt kjappere, sier Schmidt.

Stiftelsen Framohallen har opprettet en Vipps-konto til dem som ønsker å bidra med noen kroner til hallen.

Ønsker du å bidra? Stiftelsen Framohallen har opprettet egen konto til innsamlingen. Kontonummer: 9522 06 33005. Vipps: 528968

Mohn om brannen i Framohallen: – Trist

Artikkeltags