Gå til sidens hovedinnhold

– Hadde sex på trappen til domkirken

Artikkelen er over 9 år gammel

Våryrt par klarte ikke å styre seg.

Det var strålende vær og stappfullt av folk i Bergen sentrum lørdag.

På trappen til Bergen domkirke var det to personer som ikke så ut til å ense noen andre enn hverandre.

De klarte rett og slett ikke å styre sine lyster og hadde sex på trappen, skriver tv2.no.

Et vitne forteller han fikk med seg opptrinnet da han var på vei forbi Domkirken.

– Det så ut som de hadde det koselig, sier mannen til tv2.no.

VÅRYRE

Videre forteller han at flere andre la merke til akten, og at spesielt eldre mennesker reagerte. Likevel har ikke politiet fått inn meldinger om paret, ifølge operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Gustav Landro. Han sier til tv2.no at den fine vårdagen kan være forklaringen.

– Du la vel kanskje merke til været i går? Folk begynner vel å våkne til liv. Det vil si alle kroppsdeler begynner vel å våkne til liv, spøker Landro, som legger til at paret kunne fått en mindre bot dersom de hadde blitt tatt.

Da politiet fikk melding om et par som hadde sex på bybanestoppet på Nonneseter sommeren 2010, ble paret formant om å ikke sex offentlig og bortvist fra stedet. De fikk med andre ord ingen bot.

– GJØR DET FOR Å VISE SEG FREM

Det samme gjaldt paret som hadde sex i Byparken samme vår. Da var det også en hendelse i Nygårdsparken. I forbindelse med den, sa samlivsforsker Frode Thuen sa til BA.no at realityseriene har gjort at folk bryter nye grenser for å få oppmerksomhet.

– Når folk har sex åpenlyst i parker er det ikke fordi de er spesielt våryre, de gjør det mer for å vise seg frem, sa samlivsforsker Frode Thuen.

Dette er langt fra det samme som gjemme seg bort i en krok i kveldstimene for å ha seg en hyrdestund.

– Mange synes utendørs sex om våren og sommeren er spennende, men om man gjør det godt synlig på høylys dag, er det heller en måte å presentere seg selv for omverden, mente samlivsforskeren.