471 deltakere i Løvstakken Opp valgte en aktiv lørdag i solsteken.

LYKKELIG LØPSLEDER

De bidro til at fjorårets deltakerantall på 261 ble knust i år: 471 møtte opp for å delta på bakkeløpet, hvorav 138 av dem var i konkurranse-segmentet. Løpet er delt inn i konkurranse med tidtaking og et mer tur- og trimbasert konsept der deltakerne får premier og bevis på at de har vært aktive denne dagen.

– Jeg er veldig fornøyd. Det har vært et enormt oppmøte. Jeg er så glad nå, sa en meget sliten og lykkelig løpsleder Patricia Flataker mens hun pakket ned for dagen.

Løpet fikk utvilsomt god hjelp av været, som sikret en god atmosfære fra starten i Løvstakkveien til mål på toppen av Løvstakken.

FAMILIEKOS

Familien Velle Sivertsen var én av mange som hadde jaget seg ut og opp på Løvstakken. Sigurd på tre og et halvt år var bare "bagasje" i fjor, men i år gikk han selv de 400 meterne opp.

– I år må han gå selv, men han liker det, lover mor Elin Merethe Velle (39) med et smil før mannen Runar Sivertsen (41) kommer til og trioen må ut og gå.

Velle Sivertsen var ikke alene om å kose seg i varmen.

– Vi liker å være i frisk luft, så kan vi heller slappe av med en is etterpå, sier Hilde Ellingsen (45), som gikk med mannen Jan Erik Nyheim (45) og datter Amalie Ellingsen (11) lørdag.