– Jeg ble vekket av et et drønn. Omtrent som noe tungt som falt. Jeg så ikke på klokken, og vet ikke om det har noen sammenheng med dødsfallet, sier en nabo til BA.

  • Nyheter

Andre naboer BA snakket med i formiddag sier de ikke hørte noe før politi og ambulanse var kommet frem.

– Det var et forferdelig rabalder med politihunder og bevæpnede mannskaper. Døren til en leilighet ble brutt opp, sier en mann.

VET IKKE DØDSÅRSAK

Ved 0130-tiden ble en 45 år gammel mann fraktet til Haukeland sykehus, men livet sto ikke til å redde. Det var ambulansemannskapene som varslet politiet.

– Vi ble varslet av helsevesenet ved 0130-tiden, og etterforsker nå dødsfallet, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Asbjørn Andersen, til BA.no.

Det er foreløpig for tidlig å si noe sikkert om omstendighetene rundt dødsfallet til den 45 år gamle mannen.

Politiet har avhørt vitner i formiddagstimene og venter nå på en foreløpig obduksjonsrapport fra Gades institutt.

Rapporten er først ventet i løpet av morgendagen.

KVINNE TIL LEGEVAKTEN

Senere på natten brøt politiet seg inn i en leilighet som blir disponert av en kvinne i 30-årene. Hun var tungpustet og omtåket og ble fraktet til legevakten.

Politiet ønsker ikke å kommentere om det er noen relasjon mellom avdøde og kvinnen, før de vet om de står overfor en kriminell handling eller ei.

– Jeg har ikke lyst å kommentere saken før vi får et svar på obduksjonsrapporten fra Gades, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug ved Hordaland politidistrikt til BA.

Krimteknikere var på stedet i natt. I formiddag var døren til leiligheten plombert mens en politipatrulje holdt vakt utenfor i boligfeltet på Melkeplassen.