Ingen klare spor som tyder på at han står bak andre skadeverk enn de syv han har tilstått. Det mener politiet om mannen som hadde 200 spraybokser hjemme.

  • Nyheter

Mannen ble pågrepet i Marken for tre uker siden da han var i ferd med å tagge en Rema 1000-butikk.

Taggeren ble satt i varetekt mens politiet undersøkte leiligheten hans. Hjemme hos mannen fant politiet bilder av taggingene og 200 spraybokser.

Like etter pågripelsen knyttet politiet mannen opp mot de syv skadeverkene i Marken som han tilsto. Disse skal ha hatt signaturen «BA», som står for «Bad Attitude».

FORBLIR UOPPKLART

Personen som ble pågrepet i Marken er kjent for politiet i forbindelse med lignende saker. Etter ransakingen på adressen hans, varslet politiet at de kom til å sjekke mannen opp mot de to store taggesakene på Fløibanen og Bybanen i juni.

Nå har politiet undersøkt bildene og sprayboksene, men ifølge Fjellstad har politiet ikke funnet klare spor som tyder på at mannen står bak andre skadeverk.

– Han vil få en påtaleavgjørelse for skadeverket i Marken, sier Arne Fjellstad i Hordaland politidistrikt til BA.

Trolig vil mannen få erstatningskrav og bot.

Det betyr at de to store taggesakene fra i sommer fremdeles står uløste:

Det var i juni at hele den ene siden av en Fløibane-vogn var sprayet i rød, sølv, lilla og svart. En 24 år gammel mann ble pågrepet med røde hender like i nærheten, men ble løslatt etter politiavhør.

Et par dager senere ble også to Bybane-vogner tagget, blant annet med signaturen «BA». En signatur brukes gjerne av flere personer i en taggegruppe eller «crew».