Politiet ber om hjelp til å finne sko og mobil

Politiet har tatt beslag i den venstre skoen til Osen, som er av merket MBT. Nå vil de ha hjelp til å finne den andre.

Politiet har tatt beslag i den venstre skoen til Osen, som er av merket MBT. Nå vil de ha hjelp til å finne den andre. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet tror at Reidar Osens mobil ble knust i området Kaland/Søfteland, og at han der mistet sin høyre sko.

DEL

I en pressemelding fra Hordaland politidistrikt etterspør politiet hjelp fra publikum til å finne spor i bortføringssaken.

Politiet tror at bilen Osen ble bortført i, stanset ved området Kaland/Søfteland, og at mobiltelefonen hans der ble knust og han mistet sin høyre sko.

«Politiet ønsker hjelp fra folk som vandrer i området Kaland/Søfteland og ber om at de ser etter en mobiltelefon og den høyre skoen til Reidar Osen. Skoen er av merke MBT», heter det i pressemeldingen.

Det var onsdag i forrige uke at Reidar Osen ble bortført i sin egen bil av gjerningspersoner som ventet på ham. Tre menn skal ha overfalt ham, stripset ham på hender og føtter og trukket en pose over hodet hans, sier Osen selv i et intervju med BA.

– De presset en pistol inn i munnen min, og krevde å få penger. Jeg trodde jeg skulle dø, forteller 67-åringen.

Kjørte ruten

Mandag kunne fungerende leder ved voldsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Jannicke Bremar Johannessen, fortelle at saken er høyt prioritert, og at flere etterforskere jobber med den.

– Siden hendelsen har vi avhørt en del vitner. Vi har også fått inn en del tips som vi skal gå gjennom i løpet av dagen, sier Johannessen.

Bilens bevegelser i tidsrommet da bortføringen skal ha skjedd, har også blitt sporet ved hjelp av mobiltelefonsignalene. Men så skal telefonen ha blitt knust og kastet, og det er derfor politiet nå ber om hjelp.

Osen har også forklart at kidnapperne et sted på ruten ble kastet ned i en grav og at gjerningsmennene kastet kvister over ham.

«Skoen ble sannsynligvis borte på samme sted som Reidar Osen ble lagt i en fordypning/grav», skriver politiet i pressemeldingen.

Om du har tips i saken, bes du kontakte politiet per telefon på 02800 eller 55556300.

Artikkeltags