Elvis Costello avlyser på Tysnesfest

Elvis Costello må avlyse sin konsert på Tysnesfest.

Elvis Costello må avlyse sin konsert på Tysnesfest. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Måtte avlyse Europa-turneen grunnet sykdom.

DEL

Det opplyser daglig leder Øysten Vaage ved Tysnesfest i en pressemelding. Costello skulle stått på scenen lørdag 14. juli.

– Elvis Costello har måttet avlyse resten av den pågående Europa-turneen grunnet sykdom. Han har forsøkt å gjennomføre de resterende konsertene på turneen, men etter flere legekonsultasjoner ble han til slutt nødt til å høre på legens råd om å kansellere, sier Vaage.

De siste dagene har det pågått arbeid med å få på plass erstatter for Costello. Vaage er svært fornøyd med de to som har steppet inn.

– Vi har fått inn Hellbillies og Sondre Justad. De hev seg rundt, og fikk ryddet plass i kalenderen. Vi er utrolig glade for å få dem på plass, og de vil fylle tomrommet godt, sier han.

Lørdagskvelden vil dermed se slik ut: Derin, Lucky Chops, Dagny, Hellbillies, Sondre Justad, Gåte, og til slutt Alan Walker.

BA snakket med Elvis Costello i starten av juni, hvor han blant annet avslørte muligheter for å få høre helt ny musikk på Tysnesfest.

– Jeg har faktisk aldri vært på Tysnes. Det gleder jeg meg til. Jeg har hørt at Tysnes er stedet å være om en skal holde en sommerkonsert, eller?

Les hele intervjuet her: Elvis Costello: – Kanskje får dere høre helt ny musikk

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken