Terningkast 5: Livlig LidoLido

LidoLido på svette Garage ble automatisk en mer rå artist.

LidoLido på svette Garage ble automatisk en mer rå artist. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

LidoLido dobler livsgleden i låtene sine live. 19-åringen er den fødte artist.

DEL

Hiter som «Different» og «Turn Up The Life» bidro til å selge ut Garage onsdag. Etter det litt polerte debutalbumet hadde LidoLido godt av å spille på den svette rockeklubben. Det ble automatisk en mer rå artist.

Når 19-åringen samtidig brukte hele kroppen til å fortelle historiene sine, og toppet det med et funky band, ble det rett og slett en god konsertopplevelse. Utrolig nok hans første konsert med betalende publikummere.

Det var modig å starte med mindre kjente «Back To School», men det unge publikummet var helt med. Tålmodigheten ble belønnet med en dynamisk, oppstykket «Turn Up The Life», med allsang på «I love it when the sun comes up, I love it when the sun goes down».

En hoppende LidoLido tråkket til med en trommesolo, og låten sprudlet av livsglede. 19-åringen fra Tysvær fikk oss til å kjenne blodet bruse.

Ærlig

Det er noe ærlig og ekte ved «good guy» Peder Losnegård alias LidoLido, selv om han rapper på engelsk. Han har beholdt ydmykheten live. Samtidig er han god på å kommunisere med publikum. Og han har et variert låtmateriale å ta av, fra fengende pop til hiphop-fortellerglede.

Det funket ikke så bra med nedpå «Melody» etter noen intense låter. Men vi fikk en rå og funky «Numbers». «Nightplane» vokste faktisk til en dramatisk historie live. I groovy «All This Time» var LidoLido stemmen til all verdens sjenerte, forelskede tenåringer.

Rocka

En rocka «Fake ID» gikk rett hjem som første ekstranummer. Og slitte «Different» hadde faktisk kraft live, med en LidoLido som var overalt på scenen.

LidoLido slutter ikke å fascinere. En 19-åring med så sikker, internasjonal smak og så energisk fremtoning på scenen er sjelden vare i trauste Norge. Det blir spennende å se hva han gjør på plate nummer to.

Artikkeltags