– Valget sto mellom å spille Lotto eller å spille på nett. Mens jeg satt og ventet på noen venner som skulle bade, stakk jeg innom nettsiden for å prøve lykken.

– Det sa bare pling og plutselig hadde jeg vunnet jackpoten på 1.660.000 euro, forteller mannen som vil være anonym.

Den heldige mannen smekket igjen datamaskinen og ringte vennene sine.

– Jeg ringte og fortalte at det var skjedd noe alvorlig. De trodde noen hadde skadet seg eller noe, men de ble helt målløs da jeg fortalte de hva som var skjedd, sier den Osingen.

JACKPOT

Unibet bekreftet lørdag kveld at en mann fra Hordaland hadde vunnet 1 660 000 euro hos dem, som er rundt 13,2 millioner kroner.

– Vi kan bekrefte at en mann fra Hordaland har vunnet den gevinsten lørdag klokken 1506. Mannen har vunnet på et spill som heter Arabian Nights hvor en jackpot har bygget seg opp over tid, forteller Kjell Hanssen, development manager fra Unibet.

Hanssen forteller at gevinsten er den nest største i historien hos Unibet.

– Sist noen vant jackpoten var 26. januar 2009. Det er kjempeherlig at vi får en norsk storvinner. Det er bedre enn at svenskene stikker av med alle de store gevinstene, sier Hanssen og ler.

Hanssen forteller at mannen hadde spilt for fem euro, eller rundt 40 kroner, i spillet som vant jackpoten.

SKAL PÅ FERIE

34-åringen vet ikke hva han skal bruke pengene på, men en ferie med kompisene er allerede under planlegging.

– Jeg har lovet guttene at vi skal på tur og jeg skal spandere alt. Jeg vil ikke ha noe med det å gjøre, de må planlegge og bestemme sted.

– Jeg har vært utrolig heldig. Dette kunne skjedd hvem som helst. Heldigvis var det jeg som trykket til riktig tidspunkt, forteller mannen.