Det sier teatersjef i Fyllingsdalen teater, Jørn Kvist, som forteller at de har mottatt mange eposten og telefoner fra mennesker som ønsker å bidra.

LES OGSÅ: Cecilies datter (14) har blitt drapstruet og terrorisert i tre måneder

Får utbetalt pengene på dagen

– En kar ringte meg etter å ha lest avisen, og han sa bare «jeg dobler dusøren».

Kvist håper at engasjementet nå gjør at politiet setter inn et ekstra gir.

– Det viktigste nå er at vi får en løsning. Den som kommer med et tips som løser saken, får utbetalt dusøren på dagen, sier han.

LES OGSÅ: 12 ungdommer har anmeldt drapstrusler

Teatersjefen tror at saken om Cecilies datter (14) engasjerer langt utenfor bygrensene, og at det er en tankevekker for flere voksne.

– Dette er noe som treffer langt inne i samvittigheten. For vi må følge med på hva barna foretar seg. Mye som kan virke som uskyldig moro, kan plutselig eskalere til noe helt forferdelig. Barn og unge har ikke snøring, sier Jørn Kvist.

Sponser 10.000 kroner

– Det var en spontan reaksjon jeg hadde etter at jeg leste avisen i dag. Tenk på hva denne stakkars jenten er utsatt for. Jeg ble direkte sint og lei meg, sier Gunnar Johannesen (69), som doblet dusørpotten til Fyllingsdalen teater til 20.000 kroner.

Dermed er dusøren oppe i 30.000 kroner for den eller de som har tips i saken. 10.000 kroner fra henholdsvis Cecilie Andersen, mor til den drapstruede jenten (14), Fyllingsdalen teater og Johannesen.

Han forteller at han håper at den eller de som står bak ugjerningen nå blir funnet.

– Hvis det er noen tåpelige ungdommer, trenger de å bli gjort oppmerksomme på at dette ikke er ok. Mildt sagt. For denne saken er så grov at det er forferdelig, sier Johannesen.