– Ja, det er et gjentakende problem. Også i kveld og natt har naboer ringt politiet og klaget på støy og tomgangskjøring på Nordnes, sier operasjonsleder i politiet, Vibeke Næss til BA.

Området rundt Akvariet har blitt et meget hett område for såkalte Pokémon-jegere.

For de uinnvidde, er dette et spill der man ved hjelp av mobilens GPS og kamera skal fange virtuelle monstre. Spillet har tatt helt av og det får blant annet beboerne på Nordnes merke. Området rundt Akvariet er et sted man visstnok kan finne svært mange Pokémon-monstre. Til beboernes store frustrasjon.

– Fra klokken 2200 og utover, det er da det virkelig tar av. Da er det kø ned bakken her og inn til Akvariet. Det står biler med motoren i gang overalt, og det er slamring med bildører. Det slutter jo aldri. Hele natten holder det på. Noen hoier og skriker til hverandre, og noen kommer på motorsykkel,sa Mons Kvamme til BA torsdag.

Han bor like ved Akvariet.

– Tar av

Politiet anmoder folk om å vise hensyn.

– Det er sent og folk prøver å få sove. Da må man ta hensyn til, sier Vibeke Næss til BA natt til lørdag.

Klokken 0100 natt til lørdag får BA opplyst at svært mange ble bortvist fra området rundt Akvariet.

– Det blir sagt at det var flere hundre pokémonspillere der oppe. Det var mange biler på parkeringsplassen som sto på tomgang. De er bortvist av politiet. Det har tatt litt av dette. Det er ikke bra når folk får forstyrret natteroen, sier Næss.