Livbøye til Lavo TV

20. juni i år ringte Tom Roger Sokki i bjellen på Oslo Børs. Siden har flere titalls millioner kroner i børsverdi fordunstet.

20. juni i år ringte Tom Roger Sokki i bjellen på Oslo Børs. Siden har flere titalls millioner kroner i børsverdi fordunstet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skulle oppløses og avvikles, men nå får bergensselskapet en ny sjanse.

DEL

BA skrev 8. januar om at styret ville legge ned bergensselskapet Lavo TV. Årsaken var at egenkapitalen ble ansett for å være lavere enn forsvarlig.

Verdien på selskapet har kollapset etter at det ble børsnotert i juni i fjor, samtidig som både administrerende direktør og styreleder har forlatt sine poster.

Generalforsamlingen skulle ta stilling til styrets forslag om å avvikle selskapet fredag, men istedenfor en oppløsning, ble Lavo TV gitt nytt liv.

«Lavo.tv AS har mottatt tilbud om finansieringsbistand fra eksisterende forbindelser og har innledet forhandlinger. Den ekstraordinære generalforsamlingen i selskapet har på denne bakgrunn vedtatt å ikke beslutte oppløsning av selskapet», skriver selskapet i en børsmelding fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under

Tom Roger Sokki, Lavo-gründer

Tom Roger Sokki, Lavo-gründer Foto:

Lavo TV står bak en app som tilbyr korte videoklipp med høydepunkter fra TV-sendinger. Da selskapet ble lansert på børsen var det priset til rundt 70 millioner kroner, mens markedsverdien fredag lå på 2,5 millioner kroner.

Gründer Tom Roger Sokki har foreløpig ikke besvart BAs henvendelser.

Artikkeltags