Petter er på vei mot toppen i Høyre

Artikkelen er over 4 år gammel

– Klart jeg har ambisjoner, både for partiet og meg selv, sier Petter Haraldsen. 21-åringen fra Askøy er på full fart inn i Unge Høyres sentralstyre.

DEL

Fra før sitter han i kommunestyret på Askøy og er leder i Bergen unge Høyre. Nå ser det ut til at han lir inn i Unge Høyres sentralstyre også.

– Der skal jeg representere hele Vestlandet, sier Petter Haraldsen, som er studerer juss på andre året ved Universitet i Bergen.

Han sier det er et stort ansvar som nå legges på hans unge skuldre. Men han har sterke nok skuldre, mener han.

BYBANE-SEIER

– Når jeg tiltrer sentralstyret har jeg med meg god ballast fra Bergen. I by-politikken har jeg kjempet for og fått gjennomslag både i eget parti og overfor andre. At Høyre til slutt gikk for å IKKE legge Bybanen over Bryggen, var det noe Bergen Unge Høyre hadde arbeidet for i to år, sier Haraldsen.

GØY OG SPENNENDE

Ifølge Unge Høyres hjemmeside har han særlig gjort seg bemerket med å være idérik og en dyktig skolerer. Den 21 år gamle askøyværingen kom på tredjeplass på regjeringspartiets elitekurs i fjor.

– Og nå er det strake veien mot toppen?

– Jeg har lært meg at det er vanskelig å sette seg mål i politikken. Jeg har bestemt meg for å være med så lengde det er gøy og spennende, og det er det fortsatt, sier Haraldsen.

Artikkeltags