Elleve personer ble arrestert etter en natt med fyllebråk

Tre personer ble arrestert i forbindelse med bråk på utestedet Downstairs.

Tre personer ble arrestert i forbindelse med bråk på utestedet Downstairs. Foto:

Tre av dem var menn som laget bråk på Downstairs og måtte tilbringe natten bak lås og slå.

DEL

Politiet måtte rykke ut til uteplassen Downstairs like før klokken 01 i natt. Der laget tre menn trøbbel.

– I forbindelse med bråk inne på utestedet var de voldelige og kom med trusler mot politiet, opplyser Vest politidistrikt.

De tre personene var tre menn, to på 19 år og en på 21 år.

De ble pågrepet av politiet og satt i arresten. Der venter avhør og en anmeldelse.

Samlet havnet 11 personer i arresten i natt.

– Åtte personer ble satt i varetekt, mens tre måtte tilbringe natten i fyllearresten, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt.

– Av de åtte som ble satt i varetekt ble seks personer pågrepet for vold mot politiet. Det er et høyt tall, men det var ikke så mange oppdrag. Det skjedde etter to forskjellige episoder. Men selvsagt er det ikke bra, sier Halleraker.

Falt fra Kløverhuset

Klokken halv to natt til søndag fikk politiet melding om at en mann hadde skadet seg.

Vedkommende skal ha falt tre meter ned fra Kløverhuset, og ble tatt hånd om av ambulanse.

I Åsane ble en mann anmeldt for promillekjøring. Vedkommende skal ha satt seg inn i en parkert bil, startet opp og kjørt rundt på en bensinstasjon. Han var ute av bilen da politiet kom, og vedkommende nektet å oppgi identitet.

Mannen, som er i 30-årene, ble pågrepet av politiet og tatt med for å avlegge blodprøve.

Også på Voss ble en person stoppet på grunn av mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Mannen i 20-årene ble tatt med til legevakten for å avlegge blodprøve. Der ble mannen hissig og utagerende, ifølge politiet, og det hele endte med at han ble pågrepet og satt i varetekt.

Slo politimann

Natt til søndag var det flere episoder der folk var voldelige mot politiet.

På Damsgård rykket politiet ut til en melding om slåsskamp på en adresse. Det var flere mistenkte på stedet, og politiet rykket ut med store ressurser. Dette skjedde klokken 0404.

En person på adressen slo til en polititjenestemann, og til slutt ble tre personer i 20-årene pågrepet og satt i varetekt. To av dem for vold mot politiet, mens den tredje er mistenkt for kroppsskade mot en annen mann.

Klokken halv tre ble en mann anmeldt for trusler mot politiet, etter at han blandet seg inn i en kontroll en politipatrulje gjorde. Dette skjedde på Torget i Bergen, og mannen som er meldt er i 20-årene.

En kvinne ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha klort en vakt på halsen, samt vært utagerende og hissig i Strandgaten like før klokken to natt til søndag. Kvinnen i 20-årene fikk overnatte i fyllearresten.

Det gjorde også en mann i 20-årene etter at han klokken 0508 var truende og sint på legevakten. Han brøt også et pålegg politiet hadde gitt ham tidligere på kvelden. Mannen var godt beruset, opplyser politiet.

Artikkeltags