Død kvinne på fjellhotell var svensk

Kvinnen ble funnet død på Bygdin Fjellhotell. Dette bildet er tatt i 2007. Arkivfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Kvinnen ble funnet død på Bygdin Fjellhotell. Dette bildet er tatt i 2007. Arkivfoto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Artikkelen er over 3 år gammel

Det var en 22 år gammel svensk kvinne som ble funnet død på Bygdin fjellhotell tirsdag, opplyser Innlandet politidistrikt.

DEL

Kvinnens pårørende er varslet, og avdøde vil bli obdusert i løpet av onsdag.

Den unge kvinnen var ansatt ved hotellet og ble funnet innendørs av kolleger. Til tross for livreddende førstehjelp, sto ikke livet til å redde.

– Politiet har begjært obduksjon av avdøde for å få klarhet i dødsårsaken. Vi vet ikke om vi vil få noen foreløpig svar knyttet til dødsårsak i løpet av onsdag. Politiet fortsetter med avhør av personer på hotellet som samtidig får tilbud om oppfølging av kommunens fagpersoner, sier politiinspektør Ronny Hvalby Sollie.

Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke. Politiet fikk melding om saken ved 8.30-tiden tirsdag, ifølge Innlandet politidistrikt. Kvinnen ble ifølge VG funnet av kolleger i et TV-rom som de ansatte bruker.

– Hun ble funnet inne på hotellet og ble erklært død på stedet, sier politiadvokat Hilde Skinstad til NTB.

Det var ifølge politiet omstendigheter rundt funnet som gjorde at det ble iverksatt etterforskning. Dødsfallet betegnes som mistenkelig – noe som er vanlig praksis når ikke dødsårsaken er klar. Kripos er ikke koblet inn i saken.

Artikkeltags