Det sier en 23 år gammel kvinne til BA.
Hun er en av dem som har den siste tiden har vært utsatt for grov sjikane og drapstrusler via ulike sosiale medier.
Belastende
LES OGSÅ: Cecilies datter (14) har blitt drapstruet og terrorisert i tre måneder
23-åringen er en venn av 14-åringen, og den som jenten først betrodde seg til da marerittet startet i begynnelsen av juni.
– Jeg trodde i starten at jeg skulle klare å løse denne saken alene, men det skjønte jeg etterhvert at jeg ikke klarte. Det er for mange involverte. Men jeg er helt skråsikker på at jeg vet hvem flere av dem som står bak er. Det er helt utrolig at det ikke skal være mulig å løse denne saken og stoppe dem, sier 23-åringen.
Hun finner det for belastende å stå frem med navn og bilde, men ønsker å bidra til å belyse saken i media likevel.
– Det er så mange stygge mobbesaker der ute, det er trist at det ikke finnes et system, en metode å stoppe mobbingen på, sier hun.
Ikke smarte
Den siste halvannen måneden har 23-åringen hatt kontakt med mobberne på sosiale medier en rekke ganger. De truer med å drepe både henne og 14-åringen, og de har hetset henne siden midten av juni.
– Dessuten blir jeg overvåket. De vet når jeg er på jobb, hvor jeg bor, hva min mor heter, hva jeg har på meg. De har blant annet tatt bilde av meg mens jeg er på jobb. Bildene sendte de til meg og min bror.
I en ukes tid opphørte netthetsen, før det i forrige uke ble opprettet nye falske profiler på Facebook.
– Hvordan kan du føle deg så sikker på hvem det er som står bak truslene mot deg og 14-åringen?
– De er utspekulerte, men ikke spesielt smarte. De røper seg i samtaler jeg har med dem ved å fortelle ting bare de kan vite, påstår 23-åringen.
Provosert og sint
– Det er utrolig at ikke foreldrene har bedre kontroll på hva barna deres driver med. Slik jeg ser det, snakker vi om omsorgssvikt. Dette må være barn som strever etter oppmerksomhet. Barn som ikke blir sett hjemme. Det koker ned til å handle om respekt for andre mennesker, mener 23-åringen som selv jobber mye med barn og unge.
– Hva tenker du om det de har gjort mot 14-åringen og alle andre som har blitt drapstruet.
Hun tenker seg litt om før hun svarer.
– Jeg har egentlig ikke ord. Jeg blir ekstremt provosert og sint, samtidig som jeg synes synd i dem, egentlig vil jeg bare prøve å hjelpe dem, sier kvinnen til BA.
– Hva har de siste måneders opplevelser gjort med deg?
– Jeg er ikke redd, og det har jeg heller ikke vært, men det er en stressende og kaotisk situasjon å være i. Man må alltid være på hugget og følge med. Jeg har bevisst valgt å prøve å stå foran 14-åringen for å forsøke å skjerme henne. Og jeg har bestemt meg for at dette ikke skal gå inn på meg, sier hun bestemt.
Fire avhør
Likevel er det tydelig at både hun og andre BA har vært i kontakt med som har opplevd å bli truet av nettmobberne, synes det er en ubehagelig situasjon å havne i.
– Det kommer mye meldinger om natten, så jeg har vært mye våken. Mest av alt er jeg frustrert, sint og oppgitt. Det er absurd at ingen klarer å stoppe dette. Hvorfor tar ting å lang tid, spør hun.
Etter at hun selv anmeldte truslene, har hun vært i avhør fire ganger. Politiet har hatt telefonen hennes i over en måned, i tillegg til at de har hatt tilgang til Facebook-kontoen hennes.
– Jeg skjønner ikke at de ikke finner ut av hvem som skjuler seg bak de falske kontoene. Hos meg renner det inn med meldinger hele tiden.
Oppfordres til å melde seg

Politiet til mobberne: Meld dere
I helgen gikk politistasjonssjef Tore Salvesen i Bergen vest politidistrikt ut med denne meldingen til mobberne: – Meld dere.
Han ber gjerningspersonene stoppe truslene og hetsen umiddelbart.
– Min oppfordring til de som står bak dette er at de bør melde seg. Gjør det før vi står på døren. Og når vi gjør det, blir det ubehagelig. Da ransaker vi rommet, huset der de bor, samt på skolen. Det bør være en motivasjon til å kaste inn håndkleet, sier Salvesen.
– Truslene har ikke opphørt til tross for at både politiet og Kripos er på saken. Føler du at mobberne leker med politiet?
– For oss er ikke dette en lek. Dette er dødsens alvor, og en sak vi skal gjøre alt vi kan for å komme til bunns i, sier politistasjonssjefen til BA.
Byråkratisk
Facebook krever en rettslig kjennelse for å gi ut opplysninger. Politiet har nå fått den oversatt til engelsk og sendt.
– Arbeidet opp mot Facebook er veldig byråkratisk og tungrodd, men vi er nødt til å forholde oss til det. Ting tar altfor lang tid, fastslår Salvesen.
Så langt har mobberne ikke tatt oppfordringen om å melde seg.
– Status i saken er uendret, opplyser politioverbetjent Svein Føllesdal ved Bergen vest politidistrikt.
LES OGSÅ: Politiet ber Facebook om hjelp
Det er totalt 14 ungdommer i samme miljø som har anmeldt drapstrusler.